5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 16 betyg
3
0
2
1
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Supernöjd

  Följde instruktionerna hela vägen.
  Är supernöjd med resultatet. Visste inte om det skulle bli en enda lock. Men det blev bättre än jag kunnat tänka mig.
  Använde 60 spolar, 35 min.
  Använde två packet för mitt hår är tjockt och halvlångt.
  Det jag ska förändra nästa gång är storleken på spolarna. Jag ska ta dubbelt så tjocka. Hade 16mm nu.
  10 gillar
  • för 2 månader sedan
   Jätte jätte fint 🙏och lockarna kommer "hänga" ut sig med tiden så jag tror det är bättre att ta lite mindre spolar när man har längre hår! Jag är inte frisör men jag permanentade mitt hår på -80 talet och det blev VÄLDIGT KRULLIGT och KORT !! men det höll kan jag säga i många många år och lockarna blev bara snyggare och snyggare 😉 Det höll tom så bra att jag inte märkte sen att jag fått självlockigt hår utan det var frisören som sa 😅 Ditt blev iallafall kanonfint 👌
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Inte nöjd!

  Har jobbat i butik och sålt och själv använt Hemmanent i alla år.
  Har fungerat jättebra. Nu har de ändrat namn, men också innehåll i den nya produkten, och är inte alls likvärdig. Den är mycket starkare, och torkar ut håret . Har testat den tre gånger, och bara låtit den verka ca 10 min sista gången. Håret är bränt och risigt,så fick klippa ner det ordentligt, och då är jag korthårig. Så jag är förtvivlad över detta . Finns ju inget alternativ till Poly Lock på marknaden. Jag tänker kontakta Schwarzkopf om detta och även Poly Color Toning som tydligen går ur sortimentet och ersätts med Country Colors, som också är mycket starkare och torkar ur håret.
  Hoppas ni kan ta kontakt med dem också. Vi är flera som upplevt samma sak, och tycker det är tråkigt.
  Mvh Annika.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Annica. Först och främst - Tack för bra feedback! Jag ser att det i beskrivningen står att denna är "Utvecklat och anpassat för friskt och obehandlat hår" vilket jag tolkar som att det eventuellt kan bli lite för tufft för hår som är behandlade ("skadade") sedan innan. Jag kommer ta din feedback vidare, och håller tummarna att vi framöver kommer att kunna se alternativ. 🙂😇❤
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Permanent

  Vill locka håret hemma, kan jag köpa denna och hur blir lockarna? Har kort hår. Och har inga spolar men funkar det ämdå? Och hur blir lockarna?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Jonathan! För att denna skall kunna skapa lockar så måste man rulla upp håret på spolar först. Du hittar sådana här: lyko.se/sok?q=perm+rods
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Kan man använda den flera gånger

  Räcker ett paket till mer än en gång?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej😊 Det beror helt på hur mycket hår du har men rekommendera nog att använda hela flaskan om du skall permanenta hela håret.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Blev inte det resultat vi ville ha.

  Helt okej, det skapade rörelse i håret och lite halvdana lockar på min bror men det blev inte som vi trodde. Kanske är det hans egen hårkvalitet eller så skulle vi valt den andra förpackningen. Vi följde förpackningens instruktioner, köpte två paket "Perm Rods" i två storlekar (röd/gul och ljusblå) för att få naturliga lockar och uppsättningen såg fin ut. Min brors hår är mer torrt men det är att förvänta efter en permanent och går att lösa med balsam eller inpackning som efterbehandling (två dagar efter då man inte får blöta håret utom när man sköljer av produkten). Lockarna blir mer definierade när han använder någon produkt som vax eller gel, så något gör det ju.

  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hår

  Hej,funkar denna produkt bra på en kille med tunt hår fast tjocka hårstrån? Mitt hår mår bra,duschar rätt ofta,använder inte vax osv. Skulle ni kunna rekomendera denna produkt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Arda! 😊
   Ja, det ska inte vara något problem att använda denna produkt.
   Gilla

Schwarzkopf
Poly Style Skumpermanent Normal

16 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Schwarzkopf Poly Style Skumpermanent Normal
En skumpermanent, perfekt för den som vill permanenta håret hemma. Utvecklat och anpassat för friskt och obehandlat hår, ger hållbara och spänstiga lockar.

En milt löddrande fixeringsemolusion som innehåller veteprotein, skyddar håret under behandlingen. Efter behandlingen stärks och vårdas håret av en conditioner med Vitamin Care Complex, som gör lockarna naturligt mjuka och glänsande.

Innehåll:

 • Permanentskum, 75 ml
 • Fixeringsemulsion, 80 ml
 • Spänstgivande conditioner, 15 ml
 • Appliseringssvamp
 • Vaddstängar
 • Plasthandskar
 • Toppapper
 • Kategori:Permanent
 • Artikelnummer:
  1276-340-0000

Köps ofta tillsammans

258:-
657:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter