2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 13 betyg
0
2
5
3
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Både bra och mindre bra

  Jag är jättenöjd med färgresultatet och täckningen av denna färg. Dock försvinner mkt av pigmentet efter några tvättar och lämnar håret i en betydlig ljusare nyans (ljus koppar typ), men fortfarande med samma täckning.

  Till mitt hår (längre page, ganska tjockt men inte jätte) räcker dock inte en förpackning (men detta problem brukar man alltid stöta på när man färgar hemma med mellanlångt till långt hår).
  2 gillar
 • Jättefin färg, men...

  Hårfärgen blev jättefin och höll sig länge, dock fick jag en fruktansvärd sveda i hårbotten och eksem av den. Vet inte riktigt vilken ingrediens jag inte tålde, men tänker inte köpa den igen. Synd då det blev så jäkla snyggt!
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Helt okej

  Tog bort gula skiftningar i håret efter tidigare blekning och utväxten fick en jämn fin färg. Dock inte så som den askiga blonda på förpackningen utan en naturligare blond ton. Hade önskat på lite askigare blond färg 😊
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  godkänd

  Helt perfekt och doftar bra
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Täcker bra

  Den täcker väldigt bra, men håret blir jätte tovigt/trassligt när man färgar samt även efter när man använder det medföljande balsamet. Så kanske balsamet som är mindre bra..
  .
  .
  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Lite för stark, annars godkänd hårfärg

  Färgen är det inget fel på i sig, den gör jobbet! Min upplevelse blev att den sved aningen för mycket i hårbotten, i forts. håller jag mig till färger utan ammoniak då min hårbotten tagit för stor skada av alla färgningar jag gjort. Annars i övrigt helt okej hårfärg! :)
  Gilla

Schwarzkopf
Pure Color
10.21 Pearl Blonde

13 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Vill du veta hemligheten bakom vackert hår? Fukt! Färgat hår behöver massor av fukt. Därför har Schwarzkopf lanserat sin första permanenta hårfärg med gelformula som håller håret återfuktat efter färgningen.
 • Permanent hårfärg.
 • 100% gråhårstäckning.
 • Lätt att applicera.
60 ml

Köps ofta tillsammans

388:-
237:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019