1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 6 betyg
0
1
2
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Både bra och mindre bra

  Jag är jättenöjd med färgresultatet och täckningen av denna färg. Dock försvinner mkt av pigmentet efter några tvättar och lämnar håret i en betydlig ljusare nyans (ljus koppar typ), men fortfarande med samma täckning.

  Till mitt hår (längre page, ganska tjockt men inte jätte) räcker dock inte en förpackning (men detta problem brukar man alltid stöta på när man färgar hemma med mellanlångt till långt hår).
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Färga håret hemma

  Jag vill färga denna hårfärg hemma, tänkte blanda ginger red med någon annan färg men vet inte vilken.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Ronja
   Då skulle jag nog rekommendera att du blandar med 7.60 Sugared Almond :)
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  10.21 Pearl blonde? Akut!!

  Akut! Håret är helt gult pga av nån annan färg. Kan man få bort de gula tonerna av denna produkt? Tacksam för svar
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Felicia :)
   Har du väldigt ljusblont hår så kan denna dämpa det gula. Skicka gärna en bild på ditt hår så kan vi hjälpa dig bättre. Maila till fraga@lyko.se :)
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Guldiga toner

  Är 9.0 eller 8.0 mest guldig? Jag vill ha varma toner och inte kalla. Finns det någon sådan fast som inte heller är super mörk? Annat märke? Lägger in en bild på hur mitt hår ser ut & vill veta vilken som är närmast min egna.
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Red ginger

  Mitt hår blev då alltså brunt.. Jag finner att det är fruktansvärt svårt att få mitt hår i närheten av en vackert kopparaktig färg för det blir bara brunt varge gång, även fast jag är ljusblond när jag färgar det.
  Gilla
 • Vilken färg?

  Hej,Jag har planer på att färga mitt hår ginger/ koppar brun färg. Har blekt mitt hår för ca 2 år sedan, man kan säga att ca hälften av mitt hår är en ljusare färg pga det som jag blekt, och andra hälften är mörkblond . ( har klippt mej emellanåt) Är det svårt att få till det bra hemma? Lägger Hellst inte ner pengar på att gå till frisören. Men är rädd att det blir helt galet om jag skulle färga hemma, att det typ blir olika nyanser i håret pga blekningen. ( har mellan tjockt hår) har ni isåfall någon färg att rekommendera? Tacksam för svar!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Emilia! Lägger du en färg ovanpå det hår du har så blir antagligen längderna lite intensivare än botten men så länge du inte är mörkare än färgen du tänkt lägga så tror jag ändå det bär bli bra. Välj den färg som du önskar.
   Gilla

Schwarzkopf
Pure Color
7.7 Red Ginger

6 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Bestående hårfärg – Nivå 3 En permanent gelfärg med dynamiska och långvariga färger. PureColor Coloration från Schwarzkopf är en vårdande och fuktgivande formula med naturliga ingredienser så som Jojoba, Aloe Vera & Cactus som ger ditt hår både fantastisk glans, vård och volym. Finns i 12 nyanser.

Köps ofta tillsammans

218:-
193:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019