12 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 49 betyg
12
8
10
14
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Rekommenderas

  Riktigt bra. Snygg färg. Färdig att applicera. Sitter bra i håret o får en mycket fin lyster.
  2 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Blått hår!

  Det var över ett år sedan jag färgbehandlade mitt hår sist. Var sugen på att testa lite mörkare hår och köpte därför denna toning. Var medveten om att färgen kunde te sig annorlunda på mitt blekta hår men jag skulle aldrig kunna gissa på att det skulle bli blått!

  Förr använde jag mycket färger och toningar hemma men jag har aldrig använt något sämre än denna. Som om inte det blå vore nog så missfärgades även duschen trots noggrann rengöring efter användning...
  1 gillar
  • för 3 dagar sedan
   Förstår att det inte blev som du tänkt! Kanske du inte blir glad heller om jag skriver att färgen inte ser alls tokig ut iallafall utan ser jädrigt cool ut på bilden ...som en tröst 🙏
   2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Gjorde sitt

  För och efter... Mina toppar blev grå men annars fin färg. Lättanvänd och håret går tillbaka till färgen man hade innan. Bra för oss med beslutsångest.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bleker denna ofärgat hår?

  Jag vet att den vanliga varianten som är permanent kan ljusa upp ofärgat hår upp till 2 nyanser. Min fråga är om denna också gör det? Eller kan jag med fördel pensla hela botten för att få bort gula toner i slingor utan att det bruna i botten blir ljusare (orange)?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Hanna🌸 Det är en lättoning så den kan ljusa upp cirka ett steg om håret är ofärgat hår. Så den kan ljusa upp men väldigt lite.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Utväxt

  Fäster färgen även i utväxt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Maja🌸 Om du inte är mörkare än denna så kommer den att fästa men kommer ej att täcka upp till 100% utan kan bli lite mer dassig i utväxten.
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Baby blonde

  Jag beställde baby blonde men fick hem pearl blonde istället, som även har samma nummer 10.21.
  så min fråga är har färgen baby blonde bytt namn? Fick heller inga pengar tillbaka eller svar på mailet jag skickade angående detta, de va lite dåligt av er tyckte jag.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Michaela✨ Det stämmer att det är samma färg bara att den bytt namn. Det är siffrorna som avgör nyansen. Jag är ledsen att vi inte hunnit svara på ditt mail då vi haft högt tryck. Du kan i alla fall vara lugn då det är rätt färg👍
   Gilla

Schwarzkopf
Pure Color
Washout 7.28 Strawberry Brown

49 Betyg
43:61Rek. pris 89:-50

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Med Pure Color Washout är det enkelt att byta hårfärg under en kort period. Pure Color Washout från Schwarzkopf är en återfuktande tonings gel med naturliga ingredienser Aloe Vera och Kaktus. Tvättas ut efter 8 till10 tvättar.

SKÖNHETSTIPS:
Om du har långt hår, använd två förpackningar. Denna nyans passar inte för grått hår utan använd istället #Pure Color hårfärg med bestående hållbarhet.

60 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter