Scratch Nails

Scratch är ett svensk företag och varumärke med över 30 år på hand och nagelvårdsmarknaden. Företaget grundades 1985 av Marie Houston med inriktning Naturlig Nagelvård för den professionella marknaden med salongsprodukter samt manikyr- och nagelterapeututbildningar. Med Nagelvårdskonceptet Yes! No More Nail Problems har vi skapat en enkel hemmavårdsrutin i 2 steg att följa för att få fram en spänstig, välmående och vacker nagel.

YES! NO MORE NAIL PROBLEMS! - Det svenska salongsmärket Scratch Nails löser många nagelproblem med enkel och effektiv hemmavård som omfattar ”Naglarnas bästa vän” NAIL FOOD, den stärkande och konditionerande nageloljan som är Scratch mest kända produkt. ”Nagelmaten” kombineras med ett uppbyggande och skyddande KURLACK för de vanligast förekommande nageltillstånden så som; torra/sköra, mjuka/svaga, gula och nedbitna.

Välj mellan NO DRY NAIL, NO SOFT NAIL, NO YELLOW NAIL och NO BITE. Kurlacket appliceras lager på lager. Ett tunt lager varje dag bildar en förstärkning som vårdar, skyddar och stärker nageln. Efter ca 7 dagar tag bort den uppbyggda förstärkningen med SPECIALREMOVER och börja om på nytt.

I konceptet ingår även en ”HAND FOOD” -  NO DRY HANDS MOISTURIZER –  en snabbabsorberande handcreme som mjukgör och skyddar utan kladd samt den intensivvårdande hand och nagelbandssalvan - HAND & CUTICLE CARE NIGHT REPAIR

COLOR - Scratch alla nagellacker har en Vegan Eco Friendly Formula utan tillsats av formaldehyd, formaldehyd resin, toluen, kamfer och ftalater. Vi är stolta över att vara en pionjär inom detta område.

80 produkter
  • Populära val

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter