5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 67 betyg
2
4
1
8
52
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Halleluja!

  Varför har jag inte upptäckt detta förr??? Nu kan även jag som småbarnsmamma måla naglarna. Målar på kvällen, först lack. Sen tjockt lager seche vite på, och de är glansiga och torra på ett par minuter! Och det håller iaf ett par dagar. Fungerar bäst i kombination med underlacket.
  Jag får fortfarande måla om naglarna ca var 3e dag, men med detta så går det ju på ett kick, så är inte jobbigt alls.
  Fem av fem stjärnor från mig! :)
  #Tävling
  9 gillar
 • för 3 veckor sedan

  BÄSTA topplacket som existerar!!

  Jag rekommenderar verkligen detta lack!! Jag håller med om vad en annan skrev- utan detta topplack så målar jag inte naglarna! Det torkar så sjukt fort med detta topplack!! Jag är också småbarnsmamma och innan detta topplack fanns så hade jag inte tid att låta naglarna torka..
  Tyvärr är det väldigt dyrt i andra butiker, men här på Lyko har jag råd! Mycket bra pris jämfört med andra butiker!! 💕
  Visserligen tycker jag att nagellacket lättare flagar sig, men det beror också helt på kvaliteten på nagellacket du använder under och hur rena naglarna är innan applicering! Använder jag ett dåligt lack under så flaggar det sig ibland redan efter en dag. Med bättre nagellack så håller det i flera dagar. Å andra sidan så går det så fort att ta på nytt lack så det stör mig inte så enormt mycket att det inte håller i flera dagar.. 😉
  #tävling
  1 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Håller med, inget slår detta👌🏼😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Klart bäst

  Det här är det bästa jag vet, tycker inte det finns något topplack på marknaden som är i närheten av lika bra som detta.
  Lacket torkar direkt, håller waaay bättre än med de flesta vanliga topplacken och det ser superfint ut! Jämnar ut ev ojämnheter på nageln. Vill inte måla naglarna om jag inte har detta hemma.
  #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  🙌

  Bästa toplacket..! 👌
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bästa

  Torkar fort och håller bra. Vad mer vill man ha?
  #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bra glans men håller inte

  Visst, lacket torkar på rekordtid och ger bra glans men bara timmar efter applicering flagar det och släpper på flera ställen. Har använt lacket flera gånger i veckan i några månader nu men det blir samma varje gång. Igår klippte jag naglarna kort, filade och preppade dom ordentligt innan färgat lack och sen det här topplacket, var iväg på middag och på vägen hem släppte det. Så absolut inte värt pengarna, då finns det mycket billigare alternativ som åtminstone håller något dygn.
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Målar du topplacket direkt på blött nagellack? Lät mitt nagellack torka innan jag målade på detta topplack och fick då samma problem som dig. Känns ju som det går emot allt man lärt sig om att låta nagellacket torka ordentligt innan nästa lager, men i detta fall måste man göra precis tvärt om!
   Gilla

Seche
Vite 14 ml

67 Betyg
99:-Rek. pris 159:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

Dry fast top coat

Patenterad formula som tränger igenom nagellacket och bildar en skyddande yta över hela nageln som garanterat inte gulnar. Seche Vite är oöverträffat som överlack. Appliceras rikligt på vått nagellack. Seche Vite flyter ut över nagellack-et och bildar en hållbar högglansig yta. Manikyren blir perfekt och torkar snabbt.

14ml.

Köps ofta tillsammans

188:-
232:45

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter