Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Seche Vite 14ml

35 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Dry fast top coat

Patenterad formula som tränger igenom nagellacket och bildar en skyddande yta över hela nageln som garanterat inte gulnar. Seche Vite är oöverträffat som överlack. Appliceras rikligt på vått nagellack. Seche Vite flyter ut över nagellack-et och bildar en hållbar högglansig yta. Manikyren blir perfekt och torkar snabbt.

14ml.

2 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
248:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
221:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 35 betyg
1
2
1
6
25
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Halleluja!

  Varför har jag inte upptäckt detta förr??? Nu kan även jag som småbarnsmamma måla naglarna. Målar på kvällen, först lack. Sen tjockt lager seche vite på, och de är glansiga och torra på ett par minuter! Och det håller iaf ett par dagar. Fungerar bäst i kombination med underlacket.
  Jag får fortfarande måla om naglarna ca var 3e dag, men med detta så går det ju på ett kick, så är inte jobbigt alls.
  Fem av fem stjärnor från mig! :)
  #Tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Snabbt och smidigt!

  Älskar produkter som är smidiga, precis som denna. Lacket är jättenkelt att måla med, och det torkar på bara någon minut. Får panik av att sitta stilla med sina händer i 20 min. som man vanligtvis annars får göra när man målat naglarna. Seche Vite är verkligen en räddare för mig som inte kan hålla tassarna borta!!
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   idag 00:42
   enda topplacket jag köper om och om igen! 👌🏼❤️
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 veckor sedan

  Inte värst imponerad

  Nej, jag förstår inte hypen med det här topplacket.
  När halva flaskan är förbrukad så blir konsistensen fruktansvärt seg och går inte att använda längre. Dessutom blir det som tunna strängar när man doppat penseln i lacket, som sen dras ut och blir längre och fastnar överallt... Ska man verkligen behöva köpa till en produkt för en hundring för att kunna tunna ut ett lack, som redan kostar över hundra?
  Även om det kanske håller några dagar längre än ett vanligt så är det inte värt det för mig. Det funkar bara bra när flaskan är ny och konsistensen fortfarande är medgörlig.
  gillar
  • red
   för 2 veckor sedan
   Förstår hur du tänker! Det är surt att behöva köpa förtunning när det fortfarande är mkt kvar av lacket. MEN men Seches förtunning kommer du ha ett överlack som räcker länge!! Några droppar och lacket är bra igen! Är övertygad om att det blir mycket mer ekonomiskt i långa loppet .
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Ständiga favoriten

  Har alltid en flaska av detta topplack hemma. Upptäckte det för flera år sedan och har sedan dess knappt testat andra topplack då inget kommer i närheten av detta. Läggs på vårt nagellack och torkar snabbt och hårt! Perfekt när man annars alltid lyckas göra märken innan det hunnit torka helt.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Oslagbart

  Har länge letat efter ett snabbtorkande överlack som faktiskt fungerar. Jag kan sluta leta nu! Det här är så otroligt bra, har aldrig hittat något som ens kommer i närheten. Torkar på nolltid och det bästa - det SKA appliceras på vått nagellack, drömmen är uppfylld! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Oslagbart!

  Kommer aldrig någonsin använda ett annat topplack! Kan inte med ord beskriva hur bra detta lack är! Du fixar supersnygga naglar på ett kick och du behöver inte gå omkring och vänta på att naglarna ska torka.

  Superbra lack på alla sätt!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018