Sensation

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 12 betyg
1
0
5
2
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Bra billigt alternativ

  Doftar underbart och ganska milt (jag är väldigt känslig för dofter) men den gör håret lite för strävt för min smak. Mitt hår går lätt av. Men för dom som inte har lika skört hår som mig och verkligen behöver något som suger upp fettet så är den nog toppen. Ger absolut volym.
  3 gillar
 • för 10 månader sedan

  Bra och billig

  Det bästa torrshampoo jag använt. Mitt hår håller sig fint i över en dag. Det blir en lite strävare/klistrig känsla i håret, men det håller volymen jätte bra. Doftar gott.
  1 gillar
 • för 15 månader sedan

  Funkar faktiskt helt ok

  Gör det den ska och kostar inte mycket.
  Över förväntan.
  Men mycket alkohol i (uttorkande) som det brukar vara i sprayer tyvärr.
  1 gillar
 • för 27 månader sedan

  Går sönder

  Alla lykos egna sprayflaskor beter sig konstigt för mig. De går ofta sönder eller så kommer det ingen produkt när man trycker ner sprayknappen, trots att man kan känna på flaskan att den är halvfull.
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 27 månader sedan
   Hej Nadja. Tveka aldrig att reklamera en produkt som inte "håller måttet". Spraymunstycken kan ibland sättas igen av produktrester och då kan man testa att ta loss och rengöra dem i ljummet/varmt vatten. Brukar fungera, men kvarstår problemen så ligger det nära till hands att misstänka att det är något fel på flaskan, och då vill vi gärna att man reklamerar den felaktiga varan så att vi får möjlighet att ersätta med en ny fungerande produkt. Tveka inte att höra av dig till oss på kundtjänst om du funderar över något. //Maria, kundtjänst
   1 gillar
 • för 37 månader sedan

  Lämnar inga rester i mörkt hår

  Doften är härligt och den ger bra volym. Men det bästa är att det inte blir några rester i mörkt hår. Lite försiktig får man så klart vara, men det är helt klart ett riktigt bra alternativ för oss med mörkare hår.
  2 gillar

Sensation
Cactus Volume Dry Shampoo 100 ml

12 Betyg
39:-Rek. pris 89:-55
Fri frakt, kan skickas omgående

Cactus sensation extreme volume dry shampoo har en oslagbar förmåga att ge håret volym och stadga, kombinerat med en fantastisk doft av kaktusblomma. Detta torrshampo ser till att du kan känna dig fräsch i håret mellan tvättarna. Det absorberar omedelbart all överflödig olja och gamla produkter, samtidigt som det ger extremt mycket volym och stadga. 

Användning:
Skaka flaskan ordentligt, spraya i hårbotten med  ca 15cm avstånd och arbeta igenom för att bli av med den flottiga ytan och få tillbaka lyftet och kontrollen.

We Love Hair!

100ml 

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

118:-
207:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019