Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 19 månader sedan

  SenSi deo Fresh laundry

  Hej! Jag har ganska nyligen beställt deodoranten ovan för jag gillar originalet men den här deon fick jag utslag och klåda av. Märkligt för innehållet verkar vara detsamma bara att det är annan parfym i denna. Kan det vara parfymen som jag reagerar på? Borde inte vara så när den ska vara för känslig hud.
  Vänliga hälsningar
  Barbro
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 19 månader sedan
   Hejsan. Det kan mycket väl vara parfymen du reagerar på, ifall det är det enda som skiljer dem åt. Det kan även finnas andra anledningar till att man får en reaktion, såsom exempelvis nyrakad och därmed känslig armhåla, deo med alkohol, nytt tvätt- eller sköljmedel mm. Om du misstänker att det är något fel på produkten så rekommenderar jag dig att registrera en reklamation. Detta görs under Mina sidor / Orderhistorik. Hör av dig till kundtjänst om du behöver hjälp.
   Gilla

Sensi
Deo fresh laundry 60 ml

Bli först med att betygsätta produkten
49:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Den klassiska deodoranten från Sensi har fått en uppföljare, Fresh Laundry, en ny fräsch doft som passar både män och kvinnor. Sensi Deodorant är en effektiv roll-on antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt. Deodoranten skyddar hela dagen och är mild nog att passa även känslig hud.

60ml
 • Kategori:Roll-on
 • Artikelnummer:
  1627-125-0000

Köps ofta tillsammans

139:-
407:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter