Seoulista Beauty

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Seoulista Beauty
Gold Glow Instant Facial™ Advanced Clinic Formulation 30 ml

Bli först med att betygsätta produkten
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Återuppliva hudens ungdomliga glöd med Seoulista Beauty Gold Glow Instant Facial™, en avancerad formula skapad av hudläkare som riktar sig mot rynkor och fina linjer samtidigt som den återfuktar din hy på djupet, för en fastare, fylligare hud.

Ansiktsmasken, som är tillverkad av naturligt utvunnen biocellulosa från kokosnöt, är berikad med ren vild gullviveolja och extrakt från bulgarisk ros för den ultimata återställande anti-ageing-behandlingen. Den gelliknande masken är berikad med en närande blandning av sju botaniska ingredienser som arbetar tillsammans för att rengöra, ljusa upp och strama åt huden. Masken utnyttjar ett överföringssystem som levererar serumet djupt ner i huden. Inom tjugo minuter blir din hud synbart föryngrad och strålande.

Användning:Rengör ansiktet noggrant. Ta ut masken ur förpackningen, vi ut och dra av skyddsfilmen. Applicera masken på ansiktet och släta ut den så att den passar ditt ansiktes konturer. Låt serumet verka i 20 minuter innan du avlägsnar masken. Smörj in överflödigt serum i huden. Skölj inte av.

30ml

Köps ofta tillsammans

629:-
1167:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter