Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

SG79 STHLM
Gift Set 3x15ml

Bli först med att betygsätta produkten
556:-Rek. pris 695:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Giftset med parfym No1, No2 och No3.

N°1, en renodlad och modern parfym av cologne typ som blandarfräscha och solfyllda noter till en upplyftande doft. Doften öppnasupp med en fräsch blandning av apelsin, spritsig rosépeppar ochkardemumma och övergår i ett kryddigt hjärta av ingefära, muskotnötoch koriander i kombination med elemi. Ett sensuellt ackord av benzoin,tiareblomma och citronskal omsluter den moderna doften.
Toppnot; apelsinskal, rosépeppar och kardemummaMellannot; ingefära, muskotnöt, koriander och elemiBasnot; benzoin, citron och tiareblomma

N°2, en strukturerad doft som i toppnoten blandar friska och lättanoter med en varm och krämig bas för att skapa en modern kontrast.Den öppnas upp med fräschören av mandarin, grapefrukt, ochelemi blandat med fruktig svartvinbär. I hjärtat, lätt och grön mednoter av delikat ros och magnolia kombinerat med koriander ochsvartpeppar för en aning kryddighet. Basen är en varm och sensuellkombination av patchouli, krämig tonkaböna och mjuk mysk.
Toppnot; mandarin, svartvinbär, elemi och grapefruktMellannot; ros, koriander, magnolia och svartpepparBasnot; mysk, patchouli och tonkaböna

N°3, en doft som framkallar den varma smekningen av vinden, havetoch en solkysst hud. Färgad av livligheten av citrus och fruktiga noterav äpple, har den en djup feminin och varm bas från apelsinblomma,fräschhet av grönt te, varmt trä och mjuk ambra.
Toppnot; ingefära, grönt te och citron.Mellannot; äpple, apelsinblomma och grönt te.Basnot; cederträ, genomskinligt trä och torr ambra.

3x15ml

  • Kategori:Parfym
  • Artikelnummer:
    1858-103-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter