2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 82 betyg
1
5
6
14
56
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 35 månader sedan

  Värd varenda krona

  Här kan man verkligen snacka om kvalitet före kvantitet.
  I sminkväg så är det här den bästa investeringen du kan göra. Den är dyr, det kan man inte förneka. Men du får verkligen valuta för pengarna. Jag köpte min Shiseido Ögonfransböjare för ca 3 år sedan och vet ni det otroliga? Den ger lika fint böjda fransar idag som för tre år sedan. Kvalitén är otrolig och jag har bara behövt byta "kuddar" en gång.
  Jag är en sån som hellre köper det billigare alternativet när det kommer till smink, min budget håller helt enkelt inte för de dyraste märkena. På grund av detta så försöker jag hela tiden göra smarta val när det kommer till inköp av smink och skönhetsprodukter. Bra redskap är grunden för en lyckad make up, det spelar ingen roll om du har ett puder från Dior, men en kass Kabuki borste. Slutresultatet i dina produkter grundar sig mycket av förberedelse och med vilken typ av redskap du applicerar det med.
  Lägger jag ihop alla pengar som jag har lagt på H&M's Ögonfransböjare under mitt liv (ja den är kass och måste bytas ofta), så har denna från Shiseido sparat mig hundratals kronor.

  Du får en garanterad kvalitetsprodukt som kommer hålla i åratal. Och är det något redskap du ska investera i till sminkväskan så är det väl ändå en Ögonfransböjare. Det finns inget lättare sätt att få vakna och pigga ögon, inte ens mascara behövs. Böj bara upp fransarna och du ser genast mycket piggare ut!

  Köp köp köp! :)
  11 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 27 månader sedan

  Gör jag fel?

  Jag vet inte om jag gör helt fel, om jag har fel mascara eller om mina fransar är ovanligt bpngstyriga.
  Men fransarna vill inte stanna kvar böjda.
  2 gillar
  • för 24 månader sedan
   Vattenfast mascara är väldigt bra för att få fransarna att förbli böjda. Jag har väldigt raka fransar och de förblir inte böjda om jag inte använder vattenfast mascara! 🙂
   6 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Lycklig 🥰

  Förstår inte varför jag inte köpt denna ögonfransböjare tidigare för 🙂 antagligen för att den är så dyr. Men under jubileumsveckan slog jag till och köpte den. Har hooded eyed och haft så svårt att böja med billigare böjare..inte kommit åt fransarna och nypt mig så många gånger. Men med denna böjare kom jag åt ordentligt fransrötterna och fick superfin böj på första försöket. Magi uppstår när jag sätter på mascaran. Wow 🥰👏👏
  2 gillar
 • Butik
  för 1 månad sedan

  Perfekt för större ögon!

  Har länge letat efter en fransböjare som passar större ögon och får med alla fransarna. Nu har jag äntligen hittat rätt! Snygg, fin kvalité och passar perfekt för bångstyriga fransar! :)
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  värd varje krona

  det var dags för mig att köpa en ny ögonfransböjare, spaant in denna under en längre tid men har varit lite för snål. Men kände att jag ville unna mig och hört så bra om den. Nu när jag testat den kan jag säga att den är värd varje krona, vet inte hur den kan skilja sig så mycket från budget varianter men den är verkligen fantastisk. Rekommenderar starkt #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Mycket bra eyelash curler

  Denna är verkligen värd varje krona. Ögonfransarna böjs så fint och de håller verkligen under många timmar. Först tyckte att jag det var sjukt mycket pengar för en fransböjare, men det var verkligen värt varje krona. Jag använder denna nästan varje dag, ibland använder jag denna utan att ha på mascara och fransarna blir fina även då.
  2 gillar
  • för 2 månader sedan
   Ja, visst är den toppen? Denna är min favorit sedan jag köpte den för något år sedan! Perfekt för djupt liggande ögon som jag har, andra nyper tag i den tunna huden runt ögonen på mig.
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  5/5

  Haft denna i flera år, älskar den! Har också använt samma, så att en produkt kan hålla så pass länge är helt fantastiskt! Detta gör den också rätt billig, köp och era fransar blir WOW!
  1 gillar

Shiseido
Eyelash Curler Makeup

82 Betyg
330:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Böjda ögonfransar från rötterna, med ett tryck som skapar glamour. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre till inre hörnet i ett enda tryck.

 • Kategori:Övrigt
 • Artikelnummer:
  1624-214-0000

Köps ofta tillsammans

419:-
878:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter