1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 70 betyg
0
5
6
13
46
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Värd varenda krona

  Här kan man verkligen snacka om kvalitet före kvantitet.
  I sminkväg så är det här den bästa investeringen du kan göra. Den är dyr, det kan man inte förneka. Men du får verkligen valuta för pengarna. Jag köpte min Shiseido Ögonfransböjare för ca 3 år sedan och vet ni det otroliga? Den ger lika fint böjda fransar idag som för tre år sedan. Kvalitén är otrolig och jag har bara behövt byta "kuddar" en gång.
  Jag är en sån som hellre köper det billigare alternativet när det kommer till smink, min budget håller helt enkelt inte för de dyraste märkena. På grund av detta så försöker jag hela tiden göra smarta val när det kommer till inköp av smink och skönhetsprodukter. Bra redskap är grunden för en lyckad make up, det spelar ingen roll om du har ett puder från Dior, men en kass Kabuki borste. Slutresultatet i dina produkter grundar sig mycket av förberedelse och med vilken typ av redskap du applicerar det med.
  Lägger jag ihop alla pengar som jag har lagt på H&M's Ögonfransböjare under mitt liv (ja den är kass och måste bytas ofta), så har denna från Shiseido sparat mig hundratals kronor.

  Du får en garanterad kvalitetsprodukt som kommer hålla i åratal. Och är det något redskap du ska investera i till sminkväskan så är det väl ändå en Ögonfransböjare. Det finns inget lättare sätt att få vakna och pigga ögon, inte ens mascara behövs. Böj bara upp fransarna och du ser genast mycket piggare ut!

  Köp köp köp! :)
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 20 månader sedan

  Gör jag fel?

  Jag vet inte om jag gör helt fel, om jag har fel mascara eller om mina fransar är ovanligt bpngstyriga.
  Men fransarna vill inte stanna kvar böjda.
  2 gillar
  • för 17 månader sedan
   Vattenfast mascara är väldigt bra för att få fransarna att förbli böjda. Jag har väldigt raka fransar och de förblir inte böjda om jag inte använder vattenfast mascara! 🙂
   4 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Frida

  Vet ni när denna kommer in igen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Frida!
   Vi kommer att få in denna igen, dock ser jag att den har lite längre leveranstid, så jag rekommenderar att du trycker på bevaka så får du ett meddelande då den finns på vårt lager igen 😊👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hej

  Kan man inte kolla Lagerstatus hos er?
  Undrar om denna finns i butik i Örebro. :)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Tilda!
   Tyvärr har vi ingen sådan funktion i dagsläget, men den här säljs inte i våra butiker utan kan endast beställas via hemsidan👍😊
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bästa jag haft.

  Köpte den för att jag läste andra skriva hur bra den var. Har haft flera stycken, helt klart bästa. Värt vartenda krona.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bästa på marknaden

  Denna är helt fantastisk och värd varenda krona! Den böjer precis lika bra idag som när den var ny, jag böjer ögonfransarna några gånger när jag sminkar mej och det håller hela dagen. Köpte min för 5 år sedan och har inte ens bytt gummibiten än, men tvättar den såklart regelbundet. #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Värt!

  Tvekade innan jag köpte den här produkten. Dyr men håller hur länge som helst och är så bra! Känns absolut inte som ett onödigt köp, använder man den dagligen så känns priset ok!
  1 gillar

Shiseido
Eyelash Curler Makeup

70 Betyg
310:-Rek. pris 320:-

Böjda ögonfransar från rötterna, med ett tryck som skapar glamour. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre till inre hörnet i ett enda tryck.

 • Kategori:Övrigt
 • Artikelnummer:
  1624-214-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019