1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 62 betyg
0
3
6
10
43
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Värd varenda krona

  Här kan man verkligen snacka om kvalitet före kvantitet.
  I sminkväg så är det här den bästa investeringen du kan göra. Den är dyr, det kan man inte förneka. Men du får verkligen valuta för pengarna. Jag köpte min Shiseido Ögonfransböjare för ca 3 år sedan och vet ni det otroliga? Den ger lika fint böjda fransar idag som för tre år sedan. Kvalitén är otrolig och jag har bara behövt byta "kuddar" en gång.
  Jag är en sån som hellre köper det billigare alternativet när det kommer till smink, min budget håller helt enkelt inte för de dyraste märkena. På grund av detta så försöker jag hela tiden göra smarta val när det kommer till inköp av smink och skönhetsprodukter. Bra redskap är grunden för en lyckad make up, det spelar ingen roll om du har ett puder från Dior, men en kass Kabuki borste. Slutresultatet i dina produkter grundar sig mycket av förberedelse och med vilken typ av redskap du applicerar det med.
  Lägger jag ihop alla pengar som jag har lagt på H&M's Ögonfransböjare under mitt liv (ja den är kass och måste bytas ofta), så har denna från Shiseido sparat mig hundratals kronor.

  Du får en garanterad kvalitetsprodukt som kommer hålla i åratal. Och är det något redskap du ska investera i till sminkväskan så är det väl ändå en Ögonfransböjare. Det finns inget lättare sätt att få vakna och pigga ögon, inte ens mascara behövs. Böj bara upp fransarna och du ser genast mycket piggare ut!

  Köp köp köp! :)
  8 gillar
  • för 4 månader sedan
   Och jag har haft min i 4år också och endast bytt gummit! :)
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 15 månader sedan

  Gör jag fel?

  Jag vet inte om jag gör helt fel, om jag har fel mascara eller om mina fransar är ovanligt bpngstyriga.
  Men fransarna vill inte stanna kvar böjda.
  2 gillar
  • för 12 månader sedan
   Vattenfast mascara är väldigt bra för att få fransarna att förbli böjda. Jag har väldigt raka fransar och de förblir inte böjda om jag inte använder vattenfast mascara! 🙂
   3 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bästa ögonfransböjaren

  Denna ögonfransböjare är grym. Värd varenda krona och lite till. Jag upplever att man får ett naturligt böj på fransarna som håller hela dagen. Lätt en favorit hos mig. #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  5/5!

  Man känner verkligen kvaliteten på denna ögonfransböjare! Den känns stabil och får med varenda frans utan att kännas slitsam. Det blev stor skillnad av att testa denna och sedan en från ett annat märke, det blev liksom inte samma böj med den andra.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Sjukt bra!

  Helt klart BÄSTA!! Vet inte hur många år jag haft min nu, men det är många och den funkar fortfarande lika bra. Blir en perfekt böjning som håller hela dagen.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Bästa ögonfransböjaren nånsin!

  OMG vilken skillnad det är på ögonfransböjare och ögonfransböjare. Du får verkligen vad du betalar för. Köpte min för nästan ett år sedan och har inte ens behövt byta den där gummigrejen än. Rekommenderas!!!
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Utan vattenfast mascara?

  Hur funkar denna med mascara som inte är vattenfast?
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Jag använder bara ekologisk mascara, ex Lily Lolos (finns här på Lyko) = ej vattenfast. Har valt det eftersom vattenfasta innehåller ämnen som är potentiellt skadliga.
   Så ja, det går utmärkt - får väldigt fina fransar som håller formen bra. Kom ihåg att använda en liten liten droppe lätt ekologisk olja varje kväll på fransar och bryn för fransarna kan ta lite stryk av att böjas ofta. Jojobaolja, castor oil el Japanese Kissi Oil rekommenderas. Billigt och effektivt. Den här
   fransböjaren är väl värd sitt
   pris, tycker jag.
   Gilla

Shiseido
Eyelash Curler Makeup

62 Betyg
310:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Böjda ögonfransar från rötterna, med ett tryck som skapar glamour. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre till inre hörnet i ett enda tryck.

 • Kategori:Övrigt
 • Artikelnummer:
  1624-214-0000

Köps ofta tillsammans

439:-
658:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019