Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Shiseido Eyelash Curler Makeup

28 Betyg
249:-Rek. pris 265:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Böjda ögonfransar från rötterna, med ett tryck som skapar glamour. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre till inre hörnet i ett enda tryck.

 • Kategori:Övrigt
 • Artikelnummer:
  1624-214-0000
Shiseido

Köps ofta tillsammans

Shiseido Eyelash Curler Makeup
Loreal Paris Paradise Extatic Black
Pris för allt
388:-

Köps ofta tillsammans

Shiseido Eyelash Curler Makeup
HURRAW! Lip Balm Night Treatment
Lyko Invisible Bubble Transparent 4-Pack
Pris för allt
337:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Otroligt bra!

  Aldrig har jag varit med om en ögonfransböjare som verkligen böjer VARENDA frans och samtidigt ger ett hållbart resultat! Den är behaglig att böja med och värd varenda krona!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 veckor sedan

  Bäst på marknaden!

  Fångar upp ALLA franaar, sliter inte och ger ett mer naturligt resultat än andra fransböjare som står typ rakt upp. Klarar mig inte utan den!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Bästa

  Har haft en ögonfransböjare från H&M i många år som funkat ganska bra för det priset, men det går inte att jämföra med denna. Helt klart värt det trots att den är ganska dyr. Den ger fina böjningar utan att man behöver klämma åt särskilt hårt, vilket känns skonsammare mot fransarna. Rekommenderar helt klart!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Världens bästa ögonfransböjare!

  Med denna går det faktiskt inte att misslyckas. Den har perfekt gummi som gör att fransarna böjs så bra. Går inte att jämföra med billigare varianter.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Värd varenda krona

  Här kan man verkligen snacka om kvalitet före kvantitet.
  I sminkväg så är det här den bästa investeringen du kan göra. Den är dyr, det kan man inte förneka. Men du får verkligen valuta för pengarna. Jag köpte min Shiseido Ögonfransböjare för ca 3 år sedan och vet ni det otroliga? Den ger lika fint böjda fransar idag som för tre år sedan. Kvalitén är otrolig och jag har bara behövt byta "kuddar" en gång.
  Jag är en sån som hellre köper det billigare alternativet när det kommer till smink, min budget håller helt enkelt inte för de dyraste märkena. På grund av detta så försöker jag hela tiden göra smarta val när det kommer till inköp av smink och skönhetsprodukter. Bra redskap är grunden för en lyckad make up, det spelar ingen roll om du har ett puder från Dior, men en kass Kabuki borste. Slutresultatet i dina produkter grundar sig mycket av förberedelse och med vilken typ av redskap du applicerar det med.
  Lägger jag ihop alla pengar som jag har lagt på H&M's Ögonfransböjare under mitt liv (ja den är kass och måste bytas ofta), så har denna från Shiseido sparat mig hundratals kronor.

  Du får en garanterad kvalitetsprodukt som kommer hålla i åratal. Och är det något redskap du ska investera i till sminkväskan så är det väl ändå en Ögonfransböjare. Det finns inget lättare sätt att få vakna och pigga ögon, inte ens mascara behövs. Böj bara upp fransarna och du ser genast mycket piggare ut!

  Köp köp köp! :)
  gillar
  • hedvig
   för 6 månader sedan
   Den är verkligen grym :) Otroligt dock att den har hållit så länge som tre år... Jag har ägt några stycken genom åren eftersom den efter ett tag inte blir lika bra i greppet. Jag köper en ny Shiseido curler var 12 månad eftersom den försämras med tiden vilket kan skada ögonfransarna.
   gillar
  • kajsa
   för 2 månader sedan
   Min är inne på 4 år haha, man byter bara gummibandet
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018