2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 5 betyg
0
0
1
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 veckor sedan

  Super fin foundation

  Lite info innan, jag har kombo hy eller yttorr hud men akne vid käklinjen o vid kinder. Jag blir under dagen oljig i t zonen men foundationen kan krakelera/bli torr vid min mun och i pannan o vid ögonen där jag har fina linjer. Jag valde färgen 240 Quartz, efter att ha gjort deras matchning på deras hemsida. Jag har för referens färgen 120 Vanilla i Loreal 24h stay fresh och 2.15 i Smashbox studio skin 24h full coverage. Med det som referens passa 240 jätte bra! Det är en lätt till medel täckning på denna foundation. Den sätter sig inte i mina fina linjer där jag har lite rynkor vilket imponerande på mig mest för det gör alla andra foundations jag har! Lägger sig inte i mina skrattrynkor heller! Dock ett minus är att den håller kanske bara i ca 6 timmar sen börjar den som många andra av mina Foundation att krakelera på vissa ställen o försvinna. Men den gör det snyggt o det syns inte så mycket som det kan göra med andra. Skulle rekommendera denna för ngn som vill ha en lätt foundation till vardags som inte känns på hyn o som bara behöver hålla i ca en arbetsdag o sen ska av direkt när man kommer hem. #tävling
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Nyans

  Hej! Vilken nyans ska jag köpa av denna? Brukar använda Nyx cant stop wont stop Vanilla ☺️
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Mikaela!
   jag skulle nog säga att det är alabaster som ligger närmast, dock är den lite gulare i undertonen än den du använder från Nyx så jag rekommenderar att du testar den innan du köper 😊👍
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  130 Opal

  När får ni tillbaka denna i lager?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Terese.
   Produkten är på ingång och bör inom kort finnas tillgänglig att beställa 😊 Håll gärna utkik på hemsidan!👍
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Fin underton

  Denna foundation är i quartz är exakt rätt både nyans och har en perfekt underton för min hudtyp. Tyvärr funkar den inte helt på min torra hud. Måste prova med annan primer och se till att huden är ordentligt återfuktad.
  #tävling
  Gilla

Shiseido
Synchro Skin Self Refreshing Foundation 210 Birch

5 Betyg
565:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Synchro Skin Self-Refreshing Foundation är en medeltäckande byggbar foundation som lyssnar och anpassar sig efter din hud så att du får samma fräscha och naturliga finish morgon till kväll.

Med sin ActiveForce Technologi så synkroniserar den med huden och hjälper den motstå värme, fuktighet och rörelse hela dagen. Innehåller även antioxidanter och fuktgivare som skyddar din hud och ger en naturlig glow samtidigt som den håller huden glansfri. Tillåter din hud att andas, är vattenfast och ger en felfri vacker hud!

- Levererar en perfekt finish
- Håller i 24h

30ml

Köps ofta tillsammans

790:-
1013:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020