Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 6 månader sedan

  sladdlös?

  Är denna sladdlös eller trådad?
  Mvh Cathrine
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Cathrine❤ Produkten har en sladd som ska sitta i vid uppvärmningen av vaxet, ca 20-30 minuter. När du sedan ska vaxa drar du bara ur sladden och vaxet ska då hålla sig varmt i ungefär 30 minuter. Man kan givetvis värma på det lite då och då under tiden som du utför behandlingen för att det inte ska hinna kallna helt. Sladdlängden är 1 meter.
   Gilla

Sibel
Épil Hair Pro Pro Kit Normal Skin

Bli först med att betygsätta produkten
749:-
Beskrivning
Ingredienser
Detta professionella vaxpaket passar för hårborttaging på normal hud och innehåller en värmare för vaxpatron, en vaxpatron honung med stort huvud 110 ml, en vaxpatron honung med mindre huvud för att passa mer svåråtkomliga ställen på kroppen 110 ml, en olja för eftervård 125 ml. 50 st epileringsremsor.

Placera vaxpatronen i en passande vaxpatronvärmare. Värm den till en temperatur av 37-39 ° C. Applicera först en liten mängd på huden för att kontrollera temperaturen. När temperaturen är känns bra, applicera ett tunt lager av vax på området som ska behandlas åt samma håll som hårets växtriktning. Tryck fast en remsa på området där du strukit på vax. Dra av remsan med ett fast grepp i motsatt riktning.
 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  1541-122-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter