3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Löve it

  Lagom stor, mjuk och långt skaft! Begär inget mer av en borste, kanon till highligt! På bilden använder jag annars Revolutions Vivid Baked Highlighter som är kanon & billig! #tävling

  + 1

  5 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bästa borsten

  #tävling

  Lätt den bästa higlighter borsten. Man kan applicera alla higlighter med denna och man kan buffa in dom så fint i huden. Använt endast denna som higlighter borste i 1-2år och den slår alla andra med hästlängder. Sigma har också väldigt bra kvalite på alla sina borstar och denna är inget undantag 💎💖

  #Tävling #LykoInflutester
  Gilla

Sigma Beauty
Brushes F03 - High Cheekbone Highlighter Brush

3 Betyg
189:-Rek. pris 219:-

Sigma Beauty F03 - High Cheekbone Highlighter erbjuder ett fluffigt men fast toppat borst tillverkat av syntetiska Sigmax fibrer. Uppnå det perfekt sammantonade resultatet med crème eller puder highlighter på ovansidan kindbenen och på de högre punkterna i ansiktet.

Stråna är av premium kvalitet och konstruerade med en enastående mjukhet, värme och kemisk resistens, mekanisk hållfasthet och hög slitstyrka. Sigmax Fibrer är antibakteriella och allergivänliga.

Rekommenderade användningsområden är att applicera crème och puder highlighter längsmed näsryggen, kindbenen och hakan. Sigmax fibrer och lättviktiga trähandtag med 8 lager färg.

Gåva på köpet

Handla valfria produkter från Sigma för 399 sek och få en SIGMA BEAUTY BIRDBOX TRIO på köpet

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019