Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sigma Beauty Brushes F03 - High Cheekbone Highlighter Brush

3 Betyg
189:-Rek. pris 219:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Sigma Beauty F03 - High Cheekbone Highlighter erbjuder ett fluffigt men fast toppat borst tillverkat av syntetiska Sigmax fibrer. Uppnå det perfekt sammantonade resultatet med crème eller puder highlighter på ovansidan kindbenen och på de högre punkterna i ansiktet.

Stråna är av premium kvalitet och konstruerade med en enastående mjukhet, värme och kemisk resistens, mekanisk hållfasthet och hög slitstyrka. Sigmax Fibrer är antibakteriella och allergivänliga.

Rekommenderade användningsområden är att applicera crème och puder highlighter längsmed näsryggen, kindbenen och hakan. Sigmax fibrer och lättviktiga trähandtag med 8 lager färg.

3 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
398:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
717:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Löve it

  Lagom stor, mjuk och långt skaft! Begär inget mer av en borste, kanon till highligt! På bilden använder jag annars Revolutions Vivid Baked Highlighter som är kanon & billig! #tävling

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Bästa borsten

  #tävling

  Lätt den bästa higlighter borsten. Man kan applicera alla higlighter med denna och man kan buffa in dom så fint i huden. Använt endast denna som higlighter borste i 1-2år och den slår alla andra med hästlängder. Sigma har också väldigt bra kvalite på alla sina borstar och denna är inget undantag 💎💖
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019