3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 6 betyg
2
1
0
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Dyr men värt det

  Detta är verkligen en produkt att investera i om man älskar makeup! E35 har en alldeles lagom storlek för att blanda ut ögonskuggan i globlinjen och ger resultat, vilket kan ursäkta det lite högre priset på produkten. Med vilken annan borste som helst kan man borsta den längs handen och tycka den är mjuk, för att sedan tycka den sticks och skrapar på ögonlocken när det är dags för att blanda ut ögonskuggan, men detta är inget problem med denna borste. Sigma E35 känns även mjuk efter minuter av blandande och gör dessutom ett fantastiskt jobb med att blanda ut ögonskuggan, vilket kan vara svårt med färger som lila och blå. Jag själv älskar att experimentera med färger och med E35 blir det mycket roligare och enklare.
  #LykoInflutester

  + 1

  3 gillar

Sigma Beauty
Brushes Tapered Blending Brush

6 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Eye Brushes
149:25Rek. pris 199:-

Sigma Beauty E35 Tapered Blending har ett långt, relativt fast borst med lätt toppad form som ger en kontrollerad applicering av ögonskuggor i globlinjen. Använd endast toppen av borstet för att absorbera upp ögonskuggsfärgen, applicera sedan ögonskuggan i globlinjen med svepande rörelser fram och tillbaka. Effekten blir både väl tonat och ger en vacker definition av globlinjen. 

Arbeta försiktigt in ögonskuggan på toppen av sminkborsten, slå av överflödig produkt innan du lägger din ögonskugga i globlinjen med svepande rörelser fram och tillbaka. Se till att skapa ett sammantonat resultat dvs ett resultat utan skarpa kanter. 

Syntetiska borsthår.

Längd: 17,5cm

Gåva på köpet

Handla valfria produkter från Sigma för 399 sek och få en SIGMA BEAUTY BIRDBOX TRIO på köpet

Köps ofta tillsammans

188:-
391:70

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019