Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Sisley
Cellulinov 200 ml

Bli först med att betygsätta produkten
1950:-
Fri frakt, kan skickas omgående
En av de senaste stora framgångarna för Sisley Research är upptäckten av Cellulinov, en intensiv anticellulitbehandling särskilt inriktad på just celluliter tack vare den effektiva synergin mellan växtbaserade aktiva ingredienser och essentiella oljor. Extrakt från longanfrö, röda alger och indisk lotus kombineras med koffein och cedrol för att skapa en fokuserad målinriktad effekt på uppkomsten av celluliter.
Dess krämiga, sammetsmjuka konsistens är perfekt för en längre stunds massage.
Gropar reduceras, det apelsinskalsliknande utseendet slätas och konturerna antar fastare former. Huden blir märkbart vackrare: fastare, fantastiskt mjukt, alldeles som ny.
* Avseende celluliternas uppkomst

Användning:
Appliceras morgon och kväll på berörda områden och masseras in tills den absorberats helt. Används som specialbehandling flera gånger per år.
Massagetips:
För lår och skinkor: massera låren med båda händerna med cirklande rörelser och pressa hårt nedifrån och upp på låret för att stimulera dräneringen. Använd sedan knytnävarna för att med cirklande rörelser energiskt massera berörda områden på lår och skinkor. För magen: frigör avlagringar i vävnaderna genom lätta nypande rörelser över hela magområdet. Spänn sedan magmusklerna och jämna ut huden med handflatorna, från naveln och utåt. Avsluta med cirklande rörelser mot höfterna.

200ml

Köps ofta tillsammans

2039:-
2168:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter