Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Bästa concealern!

  Jag var lite tveksam till denna pga priset, men är så glad att jag testade den! Fin applicering (kakar sig inte, inga veck och superpigmenterad), håller hela dagen och ger verkligen en vaken blick! Rekommenderar starkt!
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Bästa concealern!

  Jag har testat det mesta i concealerväg, men inget slår denna kombination av hög pigmentering, bra täckning + ”lätthet” (tänk en något krämigare + mer pigmenterad variant av touch eclat). Den lägger sig inte i linjer och har inte orsakat någon som helst irritation/klåda/utslag (är superkänslig och har av den anledningen inte vågat beställa den tidigare, då den är ganska dyr). Men den är otroligt dryg och är idag i stort sett det enda jag använder + lite krämrouge. Är SÅ nöjd!!!
  Gilla

Sisley
Phyto Cernes Eclat 4 Golden Beige Tint

3 Betyg
875:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Phyto-Cernes Eclat eye concealer är en tonade mot mörka cirklar produkt.
Det omedelbart döljer mörka ringar och gjorda mörkare områden (ultra rent pigment), minskar svullnader och tecken på trötthet (extrakt av röd Vine, slåttergubbe och Ginkgo biloba), synligt slätar rynkor och fina linjer samtidigt förbättra skönheten i området runt ögat.
Dess metall massage spets skapar en omedelbar, tillåter cool få bort stockningar effekt och dess borste ett anpassat program.
Dag efter dag, hjälper Phyto-Cernes Eclat att avsevärt minska storleken på under ögonen påsar (koffein, soja peptid extrakt och åkerfräken extrakt). Dess smidiga, krämig formula garanterar ett lätt program, naturlig finish och en lång slitage.

Med ljusa linjer, gäller metalliska spets eye contour för en cool få bort stockningar effekt. Sedan gäller Phyto-Cernes Eclat med borste eller genom att knacka lätt med fingertopparna, flyttar från inre till det yttre hörnet av ögat. Kan också användas som en concealer.
Tvätta borsten regelbundet med tvål och vatten. Låt lufttorka.
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  2418-122-0004

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter