Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Fortfarande frånvarande innehållsförteckningar.

  Ett år senare och fortfarande har ni nästan inga innehållsförteckningar på Sisley! Fick detta svar från Magnus för 1år sen "Vi inväntar ingredienslistan från leverantören, så det kommer uppdateras på hemsidan inom kort :)" Skulle vara uppskattat om ni kunde prioritera att lägga ut innehållsförteckningar till det produkter ni säljer då jag vet att det finns fler kunder än jag som anser det viktigt att kunna läsa vad en produkt innehåller innan man köper den. Detta gäller även andra produkter.
  1 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Toppen! Va fint att höra :)
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Älskar!

  Jag har känsliga läppar och den här är bara helt underbar! Får ingen reaktion alls och känns fantastisk! Mjuk, inte kladdig och precis en liten hint av färg som ’your lips but better’, jag valde ’cool’ som är ljuvlig men vill nu ha alla färgerna! #tävling
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Vart tog innehållsförteckningen vägen?

  Nu har det gått tre månader utan en innehållsförteckning och dessutom har ingen återkopplat annat än att säga något i form med att det kommer inom kort. Skitdåligt. Det finns faktiskt konsumenter som vill läsa innehållsförteckningen innan man handlar.
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 11 månader sedan
   Hej Sandra!

   Jag beklagar verkligen att det inte kommit upp någon innehållsförteckning ännu. Vi väntar fortfarande på innehållsförteckning för dessa och så fort vi fått den kommer det upp här på hemsidan :)
   Gilla
 • för 14 månader sedan

  Innehåll?

  Hej! Hur ser innehållsförteckningen ut på denna? Tack på förhand!
  1 gillar
  • för 13 månader sedan
   Hej! Nu har det gått 3 veckor och det finns ingen innehållsförteckning att läsa. Kommer det att komma en? Tack på förhand!
   1 gillar

Sisley
Phyto Lip Delight 3 Sweet

1 Betyg
420:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Phyto-Lip Delight är vårdande för vackra läppar med en struktur av balsam-gel med ny känsla. Det är den nya oumbärliga makeupen med skyddande yta som man använder och som skyddar hela dagen lång. Dess sammansättning med oljor från Shea, Jojoba och Plommon samt extrakt av brunalg, innebär en veritabel nödutryckning för läpparna: den fuktar, fyller ut, ger näring och skyddar. Strukturen glider på läpparna som en smekning och ger dem mjukhet. Dess glänsande finish* och dess fragila toner sublimerar läpparna subtilt. Dess följsamma applikator ger en makeup i en enda gest, perfekt precission utan spegel.
Ger lyster

Phyto-Lip Delight appliceras med hjälp av sin följsamma applikator.
Den kan bäras : - ensam för ett leende som är naturligt lysande och generöst - under en glänsande struktur* för ytterligare komfort - under ett läppstift för att ge lyster och komfort

Gåva på köpet

Handla professionell hudvård för minst 1200 kr och få denna gåva på köpet!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter