3 användarbilder
Skin Beliefs

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
1
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Full pott fick den här till slut 💕

  Testat den två gånger nu ! Första gången tog jag nog för få droppar till hela kroppen för mitt tycke! (Kanske för att jag var blek 👻) Det räckte inte med 4 st till hela kroppen tyckte jag utan minst det dubbla om man delar upp dem på alla kroppsdelarna 🧐 Ansiktet tog åt sig mest färg på mig och färgen sitter kvar lika mycket efter nån /par duschar på kroppen...sen tycker jag att det är dax igen att fylla på lite färg igen!
  Färgen är mycket enkel att få till blandat med sina vanliga krämer utan att den blir fläckig på något sätt och känns bra på huden.Man måste blanda ut den står det!!
  Det går smidigt och snabbt och man får lite solbrun färg men inte mer.Vill inte smörja varje dag precis för den går lite åt det gula hållet på mig vilket jag inte gillar riktigt!
  Räcker länge om man bara ska använda den till ansiktet tex , men till hela kroppen så är den inget att köpa om du vill ha mera färg.Någon mörk superbränna ger den inte....bara en naturlig solkysst bränna !
  Den får så högt poäng ändå för att den är så smidig och lätt att använda och "billig" om man bara ska "glowa" till sig lite eller ta en ansikts/halvkropps busning !!
  Se före och efter bilder !
  Smörjt efter dusch två kvällar i rad ..
  Uppdatering:mittenpåjunitär rätt mycket kvar i flaskan och jag har använt den nån gång i veckan till ett par gånger i veckan varje vecka nu och jag gillar den mer och mer !! Färgen håller verkligen bra och det känns som jag aldrig gick tillbaka helt till det där bleka igen 🤔 när jag tittar på bilden så den måste vara väldigt effektiv ändå! Till ansiktet räcker bara en droppe nu för att fräscha upp 1 gång i veckan och kroppen kanske 2 dr per ben , 2 dr per arm , 2 dr mage bröst , 2 dr rygg .Blandar 2 dr och lite av min egna tillverkade kräm av oljor ,aloevera ,sheasmör och kokosolja på kroppen i omgångar och i ansiktet och hals blandat med aloevera gel.Kommer köpa om den här igen! Går så snabbt och inga ränder eller nåt flammigt eller konstigt alls av den
  #tävling

  + 1

  6 gillar
  • för 1 månad sedan
   Ja, visst blir man🤔 Jag kan ibland glömma bort mig och helt gå in för det jag gör ute och köra alldeles för hårt, lite som jag kunde vara förr i tiden, pre-ME, fast ibland blir jag helt virrig på slutet så min man får säga åt mig... Efteråt får jag ofta väldigt ont i huvudet trots ful 🧢 så där kommer hämnden. Blä.
   1 gillar

Skin Beliefs
Summer Glow Self Tan Drops 50 ml

3 Betyg
125:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Summer glow brun-utan-sol-droppar, som ger en naturlig glöd. Tillför 2-4 droppar i din vanliga ansiktskräm eller body lotion. Blanda det i dine handflator och påför i ansiktet och tvätta händerna grundigt efteråt. Om du önsker att använda smink efteråt, så låt det torka i 5 minutter först. Den solbruna glöden byggs upp gradvis och håller i 3-4 dagar. Mer droppar, djupare glöd.

Ger sund och naturlig glöd
Blandes i ansiktskräm eller body lotion
Absorberas snabbt
Lätt att använda
Allergicertifierad
Dermatologisk testet
Parfymfri
Vegansk

50 ml

Köps ofta tillsammans

204:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter