Skintifique

Skintifique är ett dermatologiskt laboratorium som arbetar för att underlätta vardagen för människor med hud som är känslig eller drabbad av eksem, psoriasis och andra allvarliga hudåkommor.

Högteknologiska, dermatologiska produkter för människor med känslig eller reaktiv hud.

Skintifique erbjuder fyra innovativa hudvårdsprodukter som är 100% rena och icke-allergiframkallande.

Produkterna är utvecklade enligt två nyckelprinciper: «Bioinspiration» och «Radikal Enkelhet».

Eftersom naturen är en oändlig kunskapskälla och erbjuder naturlig inspiration till god hälsa, så har utvecklingen av Skintifique blivit formad av principen « Bioinspiration ».

« Det handlar om att ta en grundläggande ide i naturen och anpassa den efter dina egna behov […] Naturen har löst ganska många problem genom åren. Och så kan vi också använda oss av bioinspiration för att komma på nya ideer till att tackla tuffa problem. » Dr. Jeffrey Karp, (medgrundare Skintifique), intervju i Fortune magazine – augusti 2015.

På samma sätt, för att underlätta för de mest krävande hudtyperna, behöver vi utveckla säkra produkter som ger maximal effekt och tolerans. Istället för att jaga efter de senaste exotiska tillsatserna, använder Skintifique bara aktiva ingredienser som är bevisat effektiva med högsta möjliga säkerhet, såsom glycerin, bisabolol eller ren ricinolja. I denna jakt på «effektivitet», fokuserar Skintifique på kvalitet framför kvantitet med produkter som innehåller minst antal möjliga ingredienser. Detta är « Radikal Enkelhet ».

De fyra produkterna i Skintifiques utbud innehåller mellan fem och tretton ingredienser – inte fler.

 

3 produkter

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter