Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 15 betyg
0
0
0
1
14
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Fet handkräm

  Som jag personligen gillar att använda både till händerna och fötterna ✋🏼🦶🏼. Fötterna uppskattar denna krämen väldigt mycket och har inte hittat en bra kräm förr som hjälper mot torra fötter.
  Som nedanstående kommentar lyder så är den ganska fet och dryg så därför behöver man inte så mycket produkt under dagen, men på natten går det väldigt bra att ta lite extra så det sjunker in i huden under natten. Den har en behaglig doft som jag tycker om och är numera min favoritdoft från rituals.

  Jag ger betyg 4/5 eftersom jag tycker den är en aning fet och upplever att det känns bättre på fötterna än händerna, men det är ju smaksak och jag kan rekommendera att prova använda denna krämen på fötterna om man inte gjort det. Den ligger i bra pris och tycker det är ett väldigt bra köp. Det blir faktiskt ett väldigt skönt resultat och fötterna känns precis som nya! Det finns ju inget bättre än glada fötter 👣 #tävling
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Fantastisk!

  Underbar produkt som är fet men ändå torkar in bra. Jag som inte gillar feta krämer till fötterna använder denna och fötterna blir jättemjuk. Rekommenderas verkligen! #tävling
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Bästa någonsin

  Hade det inte varit för Dao så hade min händer varit sönder spruckna så att det blöder vid den här årstiden. Mina händer har blivit så lena, använder den varje natt och dagtid kör jag på Sakura. Älskar verkligen rituals, värt varenda krona. Köper inget annat för kroppen nu.
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Min favorit handkräm!

  Den här är jättebra tycker jag, använder den typ året om och smörjer in händerna för det mesta innan jag ska lägga mig. Behaglig doft, rätt kladdig men när den väl fått verka länge under natten så ger den ett lent och mjukt resultat.
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Mirakelkur för torra!

  Superbra för torra och spruckna händer. Nu på vintern behövs den verkligen och jag använder den både dagligen och under natten. Den är väldigt fet så under dagen behövs inte så mycket men under kvällen är det bara att kräma på!! Mina händer är evigt tacksamma för denna kräm.
  3 gillar
 • för 28 månader sedan

  Älskar!

  För alltid min favorit när det kommer till handkräm <3
  1 gillar

Rituals
The Ritual Of Dao
Night Balm 70 ml

15 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Denna lyxiga, rika handkräm är särskilt utvecklad för att mjuka upp och vårda torra, nariga händer. Händerna känns vårdade och mjuka tack vare ingrediensen Sheasmör. Kombinerar den mjuka doften av Vit Lotus med hudvårdande kvaliteter av Yi Yi Ren, som används i traditionell kinesisk medicin.

70 ml
 • Kategori:Handvård
 • Artikelnummer:
  1808-310-0070

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter