1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 59 betyg
4
2
8
11
34
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Glöm alla andra intimtvålar

  Ok, för att klargöra. Jag har provat det mesta Aco, lactasyd, rfsu osv. Märkte en jätteskillnad när jag bytte till denna. Dofterna är fräscha och både doft och förpackning känns modern och stilren att ha framme! Toppenbetyg :)
  11 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 27 månader sedan

  Deodoc intimtvål

  Vilket lurendrej, totalt värdelöst.
  Nu har man satt en pump på flaskan .... "Oj vad bra tänker man " Men istället så har man halverat innehållet från 200ml till 100 ml för samma pris !!!
  Detta är nog det största bedrägeriet på länge...
  Kommer inte att handla deodoc mera.
  5 gillar
  • för 27 månader sedan
   Hej Joanna!
   Tack för att du har tagit dig tiden att skicka feedback gällande vår intimtvål. Vi är glada att läsa att du köpt vår intimtvål, men mindre roligt att du reagerat på priset såklart. Hoppas att nedan förklaring utifrån vår situation kan inge förståelse till varför denna prisändring har skett:

   Vi har fått feedback från många kunder som har bett oss göra en travel-size friendly intimtvål och en intimtvål som har pump. Eftersom vi är ett litet start-up bolag ännu, så har vi inte haft de ekonomiska möjligheterna att skapa två olika produkter som extremt många kunder efterfrågat.

   Därav tänkte vi, Hasti och Hedieh som är grundare, att vi kunde slå "två flugor i en smäll" för att tillgodose våra kunders behov. Men med detta sagt så har denna efterfrågan från våra kunder också inneburit en mycket dyrare förpackningslösning då fler komponenter har tillkommit till flaskan; pump, lock som förhindrar eventuellt läckage, hårdare flaskmaterial etc.

   Vi hoppas att fördelarna av den nya förpackningslösningen ska innebära mer flexibilitet och mer användarvänlighet till er kunder, vilket prishöjningen således återspeglar.

   Vi hoppas att ovan förklaring ger dig en bättre inblick i varför prisbilden och dess flaska har ändrats. Hoppas naturligtvis också på att vi får behålla dig som kund även i framtiden.

   Som tack för din värdefulla feedback och för att värdera dig som DeoDoc-kund önskar vi gärna att du mailar oss på hellofreshness@deodoc.com så att vi kan få ge dig en gåva.

   Vänliga hälsningar,
   Hedieh
   Leg läkare och grundare av DeoDoc
   14 gillar
 • för 1 månad sedan

  Innehåll

  Hej! i intimtvålen finns det Sodium Lauryl Sulfate bland annat som gör att det löddrar, om jag förstått det hela rätt? Men det torkar ju ut och gör huden irriterad... läste att man då lägger till annat för att kompensera! jag vill helst inte tvätta mig med en tvål som innehåller olämpliga saker för mitt underliv. Hur ser ni på detta? Vill gärna köpa produkter av er.
  allt gott
  Mvh Molly
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Hej! Tack för din kloka fråga! Det finns flera faktorer till att vi har valt Sodium Laureth Sulfate (SLS). 1 - SLS är en av de mer effektiva tensider (tvättmedel), detta gör att vi inte behöver ha lika höga halter i slutprodukten. Den uttorkade effekten är baserad på halten i slutprodukten och med tanke på att vi har väldigt lite fås inte den uttorkade effekten. 2 - SLS hjälper att hålla viskositet utan höga halter av förtjockningsmedel (som kan vara irriterande för intimhuden). 3 - Absolut viktigast för en intimtvål är pH:t, dvs pH 5. Fel pH kan verka uttorkande för intimhuden. Hoppas att detta ger svar på din fråga! Vänligen, Dr Hedieh Asadi, leg läkare och grundare av DeoDoc
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Doftar gott

  Jag tycker att den här är bra, den fungerar för mitt känsliga underliv och den doftar gott. #tävling
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Superbra!

  Luktar jättegott och torkar inte ut även om man använder den mer än en gång per dag.
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Lyx lyx lyx

  10/10!
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Butiksfråga

  Säljs dessa i butikerna?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Johanna 😊
   Tyvärr ser vi inte butikernas sortiment härifrån.. Kontaktuppgifterna till alla butiker hittar du här nedan:

   lyko.se/butiker
   Gilla

DeoDoc
Fresh Coconut
Intimtvål 100 ml

59 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
DeoDocs läkarutvecklade intimtvål är väldoftande och lämnar en silkeslen känsla på huden. Den är speciellt framtagen för intimområdet med optimalt pH för att bevara den naturliga pH-balansen samtidigt som den är mild och skonsam. För att garantera säkra produkter av hög kvalité är intimtvålen utvecklad isamråd med en professor inom gynekologi med 40-års klinisk erfarenhet. Baserad på klinisk erfarenhet vet vi att intimtvålar med pH 3,5 ger irritation och klåda då dem är för sura för det yttre vaginala området. I vagina är pH 3,5, men hudområdet i yttre delen av intimområdet har ett pH på 5 (som övriga huden på kroppen). Till skillnad från många av dagens intimtvålar som har alldeles för lågt pH (3,5), har DeoDocs intimtvål pH 5 och är därför lämpad till det yttre vaginala hudområdet.

Målgrupp: Kvinnor som värderar intimhygien högt och som samtidigt eftersöker en säker, rengörande och skonsam intimtvätt medrätt pH för underlivet.

Travel- friendly!

100ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter