Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 5 betyg
1
0
0
2
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Bra vibrationer

  Jag älskar den här tandborsten. Den vibrerar mycket snabbare än någon annan elektrisk tandborste. Mina tänder ser och känns definitivt mycket renare ut. Jag rekommenderar den här starkt.
  7 gillar
 • för 10 månader sedan

  tänderna blev vitare och de blev riktigt glatta efter tandborstningen. super frächt

  änderna blev vitare och de blev riktigt glatta efter tandborstningen. super fräscht . sedan så har den en tungskrapa på baksidan av borsthuvudet, så hela munnen får sig en omgång.
  5 gillar
 • för 25 månader sedan

  Ferrarin bland tandborstar

  Detta är Ferrarin på marknden för tandborstar. Designen är enastående, borsten är tyst, batteriet varar länge. Silikondelen i borstens huvud är något alldeles speciellt. Resultatet är att borsten är tillräckligt mjuk för tandköttet men rengör ändå tänderna grundligt.
  3 gillar

Foreo
ISSA Hybrid Lavender

5 Betyg
1599:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Sonisk pulseringsteknik i kombination med en unik silikondesign ger dig renare och vitare tänder. Eltandborsten ISSA™ har ett borsthuvud helt och hållet gjort av silikon som effektivt rengör tänderna och tandköttet på ett mycket skonsamt sätt, medan ISSA™ Hybrid med silikon och PBT polymer borststrån tar i lite hårdare mot plack, men är lika skonsam mot tandköttet.

ISSA™ drar blickarna till sig med sin eleganta och ergonomiska design, och funktionaliteten överträffar en vanlig, sonisk eltandborste, eftersom den här eltandborsten tar hand om hela munnen. ISSA™ gör inte bara tänderna vitare – och leendet kanske lite mer avslappnat – utan är dessutom den perfekta eltandborsten för den som har känsliga tänder och känsligt tandkött, tack vare den mjuka och hygieniska designen.

ISSA™ leder den soniska pulstekniken som bryter upp och tar bort plack samt förebygger tandsten och hål i tänderna. Med pulstekniken avlägsnas även fläckar och tänderna blir vitare och leendet ljusare. Silikonborsten masserar under tiden tandköttet. All form av överdriven borstning är ett minne blott. Tandköttet hålls kvar på plats utan att bakteriefickor bildas och tandemaljen skadas inte.

ISSA™ har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Köps ofta tillsammans

1709:-
4043:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019