Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Satisfyer
Pro 3 + Vibration

Bli först med att betygsätta produkten
599:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Den bästa Satisfyer genom tiderna – med 110 kombinationsmöjligheter.

Låt honom ta dig!
Som en elegant panter på jakt efter nästa höjdpunkt - graciöst och kraftfullt - glider den här hemlighetsfulla lustgivaren i sidenmatt svart genom natten. Hans mål: din lustpärla. När han väl har vittrat sitt byta finns det ingen återvändo för han är hungrig! Med 11 klassiska Satisfyer tryckvågshastigheter och extra vibration smyger han tålmodigt tills det perfekta tillfället ges. Då tar han dig passionerat, lägger sig runt din hot-spot och överväldigar dig med orgasmer som du aldrig glömmer - du har inte en chans att komma undan. Den spinner nöjt som en katt medan du rycker av extas och trycker på den och glömmer allt runtomkring dig.

Ergonomisk form.
Med den nya Pro 3 + slår alla fuktiga drömmar in: Som efterföljare till de världskända och omtyckta Satisfyer tryckvågsvibratorerna kommer han runt hörnet i ny design och med extra vibration. Den kombinerar den intensiva beröringsfria stimuleringen av klitoris med tryckvågsimpulser med ett sensuellt vibrerande munstycke: Medan insidan på den sidenlena silikonringen ger dig en oralsexliknande känsla genom det snabba bytet mellan sugning och tryckimpulser med 11 olika hastigheter, masserar ringen runtomkring dig med 10 olika upphetsande vibbar.
Funktionerna kan styras oberoende av varandra vilket gör att du har totalt 110 kombinationsmöjligheter att upptäcka - men var försiktig: oförglömliga orgasmer är förprogrammerade, särskilt tack vare den extra mjuka supersoft-överdraget som omfamnar din kärlekspärla.
  • Kategori:Kvinna
  • Artikelnummer:
    2666-110-0000

Gåva på köpet

Köp valfri produkt från Satisfyer och få denna gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

628:-
1125:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter