Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Så väljer du rätt plattång för dig

ghd plattång

Vid val av plattång/styler, vilket nog är ett av de mest användbara verktygen när du stylar ditt hår, behöver du fundera på hur mycket du kommer att använda plattången och hur mycket pengar du är beredd att lägga. Som alltid så får man vad man betalar för. Kommer du att använda den någon gång då och då kan du klara dig med en billig (Ga.Ma CP1 m.fl), men glöm inte plattångsprodukt/värmeskydd oavsett om du köper en billig eller dyr.

Kommer du att använda den dagligen rekommenderar vi att du väljer en dyrare plattång som till exempel ghd Eclipse Professional Styler. Den stora skillnaden är att dessa har exakt temperaturkontroll som känns av 5 gånger per sekund, flytande plattor och rundare former vilket gör det enkelt att även göra lockar med din plattång, eller styler som de även kallas.
Ghd har även sleep mode vilket gör att plattången stänger av sig själv om du skulle råka glömma att stänga av den när du gett dig iväg.

Välj bra plattång utifrån ditt hårtyp

Har du ett bra och starkt hår kan en billig plattång fungera bra för dig men med ett känsligt hår eller med dålig kvalitet så bör du välja de dyrare varianterna som är snällare mot ditt hår. De flesta plattänger har i dag bra keramiska plattor med eller utan tourmalinbeläggning.

ghd plattång

Viktigt om plattänger

En plattång bör du ha mellan 2-4 år beroende på hur ofta du använder den för att inte slita på håret i onödan.

Plattänger som avger negativa joner reducerar statisk elektricitet och ger glans genom att sluta till hårstrået. Vill du ha en plattång som fungerar i alla lägen, är snäll mot ditt hår och ger dig en fantastisk styling bör du satsa på en professionell plattång.

Kom ihåg, linda ALDRIG sladden runt plattången då ett brott på sladden då lätt uppstår. Oftast är plattången varm och sladden tål inte värmen i längden, här är det bra att vara lite slarvig och inte linda ihop sladden så håller ditt verktyg längre. Garanti på plattänger omfattar inte själva sladden och fästet mot plattången. 

När du tvättar ditt hår och det är handdukstorrt kan du applicera värmeskydd, låta håret självtorka och sedan använda din plattång så sliter det mindre på ditt hår än om du utsätter det för värme från fön under längre tid.

ghd plattång

Skönhetstips

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018