6 användarbilder
Sleek MakeUP

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 6 betyg
0
0
0
1
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Utekvällarnas räddning!

  Jag har använt mig av Matte Me i flera år och har inga planer på att sluta. Dessa har alltid varit mitt säkra kort när det vankas långa utekvällar med drinkar och dans. 🙏🏻

  Med dom här behöver jag inte oroa mig att framtänderna ser ut som en Picasso-målning en bit in på kvällen eller att jag ser ut som Jokern efter en drink.
  Ett riktigt life-hack för en partyprinsessa så att säga!

  Min ragdoll Stewie har även godkänt dessa. Han kan bli lite less på att vara full i rosa och röda pussmärken, men dessa lämnar inte ett spår. Väldigt pussvänliga. Stewie och matte nöjda. Fem av fem tassar!

  På bilden använder jag Fired Up🙌🏻

  #LykoInflutester

  + 1

  14 gillar
 • för 1 månad sedan

  Stonework - WOW!

  Har under en lång tid letat efter ett flytande, matt läppstift som är i rätt färg och som tål mycket men det har känts omöjligt! Då jag gillar bruna nyanser testade jag detta och WOW vad nöjd jag är.

  Läppstiftet sitter från morgon till kväll (om man äter oljig mat kan det tas bort lite tidigare). Det sitter bra trots mina piercingar, en massa pussande och kaffedrickande. Inga märken någonstans heller.

  Då det står ut med en massa saker påverkas ju även möjligheten att _ta bort_ det, men jag upptäckte att babyolja på en bommulspad fungerar bra.

  Färgen är en blandning mellan brun/grå/grön(?). Jag upplever den inte som uttorkande, men för säkerhets skull kan en smörja in läpparna över natten med något mjukgörande. Jag kommer fortsätta köpa detta läppstift, jag kommer även testa fler färger. KÖP KÖP KÖP! Du kommer inte ångra dig!
  #tävling
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  :)

  Fin färg, hållbart och inte för torrt!

  #tävling
  1 gillar
 • för 13 månader sedan

  Toppen!

  Bästa. Produkten. Ever!

  Jag har Birthday Suit och Cinnamon Spice - magiskt matta, dryga och framförallt sitter sjukt bra hela dagen utan att torka ut läpparna. Jag är verkligen glatt överraskad, till detta priset dessutom. Köpt andra märken som kostad det dubbla men varit värdelösa i jämförelse!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Äntligen!

  Äntligen är Sleek här på Lyko! Älskad dem i över 10 år när jag köpte dem i London 😍.
  Detta matta läppstift håller som berget! Helt otrolig hållbarhet och snygga färger! Har 4 färger och nu kan det bara bli fler 🤗
  Här är färgen Rioja red(är inte så sur som jag ser ut 😂)
  5 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 14 månader sedan
   Verkligen! Som man längtat efter att de ska komma in här. Hade även lösa ögonskuggor från sleek som också satt ordentligt, så mycket pigment 😍
   Gilla

Sleek MakeUP
Matte Me STFU

6 Betyg
75:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Matte Me är ett matt flytande läppstift som glider på en jämn applikation, utan att behöva ett andra lager. Texturen är lätt som luft vilket gör den bekväm att bära i timmar och den eftersom den som inte klumpar sig, flagar eller torkar säkrar den dig långvarig färg hela dagen.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter