19 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 15 betyg
0
1
3
1
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Super på att dölja!

  Om du är ute efter räddaren i nöden så är den här produkten perfekt. Med dess tre olika färger kan du färg korrigera röda områden så väl som ringar under ögonen. Ingen annan produkt jag har provat – och det är många – har jag upplevt döljer lika bra som denna. Hade jobbiga exemdagar då jag var tvungen att dölja det, och sant är det att den inte kan dölja textur i huden men rött fanns det inget kvar.

  Det som kan vara bra att ha i åtanke med en sådan här produkt är att den i konsistens är väldigt rik. Det är ingen lätt produkt och kan därför kaka upp sig. Det blir bättre om man värmer upp produkten på baksidan av handen först, då den blir mer följsam. En blöt svamp är också väldigt bra för att få in den ordentligt i huden. Men är du okej med lite tjockare produkter är det en toppenprodukt. För mig är det en sån där bra sak att ha i kollektionen- man vet aldrig när den kan behövas!

  #LykoInflutester #makeupstore
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Superbra!

  Älskar denna produkt som täcker och döljer såväl mörka ringar under ögonen som blämmor, finnar och ärr i ansiktet!

  Den är dock ganska tung och matt, så den är svår att använda ensam, utan att sminka över med andra produkter som foundation och puder. Jag använder den alltså inte ensam, för att dölja något enstaka område, utan använder den under make up för att få ett bättre helhetsresultat! #tävling
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Döljer mörka ringar

  Det enda som funkar för mina mörka ringar! Jag har väldigt blek hy och under ögonen är huden tunnare vilket innebär att mina blåa och mörka blodkärl syns så tydligt. Jag ser helt enkelt alltid ut som att jag inte sovit tillräckligt. Om jag en natt sover dåligt, så syns det alltså extra mycket på mig. Det här är det enda som funkar för stt dölja ringarna och det bästa är att det är olika färger som kan dölja i olika steg/lager beroende på hudfärg.

  Jag brukar börja med den rosa för att motverka det blåa/mörka under ögonen. Sedan tar jag vanlig foundation ovanpå, och avslutar med den neutrala vita/hudfärgade som en ”concealer”. Täcker perfekt! #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Sådär

  Jag har använt denna produkt ett par gånger och vet inte riktigt vad jag tycker. För ett par år sen hade denna produkt en annan förpackning (rund) och hade en helt annan formula, vilket fungerade mycket bättre. Formula idag är nästan för krämig, och man behöver använda rätt mycket produkt för att det ska bli någon effekt, och när foundationen väl åker på så försvinner allt ändå. Den är för "lätt". Den gamla var otroligt dryg och satt kvar.
  Den nya förpackningen är dock väldigt mycket mer lyxig än den äldre, vilket är positivt. Betyget hade dock varit högre om den varit mer som den äldre versionen.
  #LykoInflutester #MakeUpStore
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Svår

  Jag vet inte om jag inte gillar denna pga att jag
  - aldrig använt denna typ av produkt innan
  - gör fel?

  Idéen är himla bra - grönt för att få bort allt rött runt min näsa och den lite mer röda för att dölja de grå/blå/svarta ringarna under mina trötta sömnbrist mammaögon. Den mer neutrala tonen till andra skavanker. Och jo jag tycker att jag har skavanker. Jag är röd fläckvis och grå/blå som tusan under ögonen. Men när jag använt denna blir jag liksom röd under ögonen och grön runt näsan trots ett eller fler lager foundation ovanpå. Har jag för "tunn" foundation kanske? Och den är fet. Lägger sig som i veck överallt både runt näsa och under ögonen och foundation ovanpå liksom glider av. Provade med endast denna och täcka med ett puder men det gick inte alls. Har provat olika tjockt och tunt med denna och fler lager foundation men.. Nej. Så denna har blivit liggande..

  Inte något för mig alltså. Har rätt torr hud och upplevde dessutom att den smulade sig om jag stod ut med att ha den en längre stund. Men ärligt har jag inte använt den för jag får inte till det.

  #LykoInflutester #makeupstore
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bra till tyngre makeup!

  Den här produkten har jag haft i min sminkväska i flera år. Räcker otroligt länge, speciellt för mig som inte använder den varje dag. Jag använder den främst när jag använder lite tyngre makeup, tex vid fest. Känns lite för tung vid vardagsmakeup. Den har bra täckning och är riktigt krämig, bra färger som är lätt att blanda till den perfekta färgen till det område man vill täcka. Lätt att blenda ut. Kan ev bli lite kakig om man tar för mycket, den är dryg och har bra med pigment så man behöver bara lite. Jag upplever inte att den lägger sig i rynkor/veck, vilket är skönt! Jag har blandhy, både torra och glansiga partier och jag tycker att den beter sig lika på båda. Bra concealer!
  #lykoinflutester #makeupstore
  Gilla

Make Up Store
Cover All Mix

15 Betyg
117:50Rek. pris 235:-50
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper.
De tre färgerna kan användas var för sig eller blandas för att få en perfekt nyans.

Gul neutraliserar röda partier som finnar och blodkärl.
Röd neutraliserar blå områden som mörka ringar under ögonen.
Beige kan användas för att ljusa upp partier på huden eller blandas med de andra färgerna.

8g
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1500-576-0000

Köps ofta tillsammans

316:50
385:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020