Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sheer Cover Mineral Makeup Kit Medium

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Sheer Cover Mineral Makeup Kit
Mineral-makeup med otroligt lätta produkter som ger fantastiska, täckande resultat till en jämn och felfri hy med lyster. Mineralpigmenten blandas med den egna hyn och ger en nästan osynlig yta med en jämn färg samtidigt som mica reflekterar ljus för ett naturligt, strålande och vackert utseende. Den exklusiva foundation-borsten med gethår ger en extra jämn och enhetlig yta, utan synliga övergångar. Duo Concealern vårdar med fuktbevarande jojoba och allantoin samtidigt som den döljer mörka ringar, blemmor, rodnader och andra skavanker.

Istället för att det ser ut som om du försöker dölja något, får Sheer Cover det att se ut som om du inte har något alls att dölja. SPF 15. Denna exklusiva formula är helt fri från olja, parfym, färgämnen & talk.

Innehåll:
2st Mineral-foundation 1,5g
Duo Concealer 1,5g
Foundation-borste

Användning:
För bästa resultat, börja alltid med att applicera fuktkräm i ansiktet. Applicera Duo Concealer på områden i ansiktet som behöver lite extra ljus och täckning.

Skaka ut lite foundation i locket, doppa puderborsten i pudret och skaka bort det överflödiga. Knacka sedan försiktigt borsten i ett bord eller bänk, med skaftet nedåt så att pudret fördelar sig jämnt bland borsthåren. Starta, med cirkulära rörelser, i utkanten av ansiktet och arbeta dig inåt.

Sheer Cover är mycket drygt så börja med ett tunt lager mineral-foundation och lägg vid behov på ytterligare ett. Blanda de två foundation-nyanserna för att få en nyans som passar just din hudton.

  • Artikelnummer:
    1285-301-0000

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017