Temptu

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Temptu
Air

Bli först med att betygsätta produkten
1489:-Rek. pris 1999:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Nu har den prisbelönade airbrushmaskinen TEMPTU Air äntligen kommit till Sverige!

TEMPTU Air är det snabbaste sättet att få en felfri hy på bara några sekunder med våra utbytbara Airpods. Använd Airpod foundation, blush, bronzer och highlighter för att skräddarsy din makeup och få den perfekta och hållbara basen du alltid drömt om. TEMPTU Air är den första sladdlösa airbrush maskinen i världen för en snabb applicering och perfekt hy utan ansträngning. Vår patenterade teknologi sprayar ut en mikrofin dimma utav makeup och täcker porer, fina linjer och missfärgningar i din hy på bara några sekunder.

Möjligheterna är oändliga med detta allt-i-ett-verktyget!

TEMPTU Air har vunnit “Product of the year” på Beauty Inked Awards 2015, utsågs till “Breakthrough product of the year” av Allure Magazine 2017 och har även fått första pris i CEW-awards 2017. TEMPTU Air har synts till på hundratals galor och i de flesta tv-produktionerna i USA.

Airpods köps separat.

TEMPTU Air kombinerad med våra patenterade, utbytbara Airpods ger dig:
  • Finfördelad Airflow ™ -teknik som förvandlar vår airpod-makeup till en mikrofin dimma som smälter samman med din hy utan streck och linjer för en perfekt finish. Dess färgkorrigerande pigment reducerar synligheten utav porer, fina linjer och missfärgningar med en fjäderlätt känsla.
  • Med Tre-stegs luftflödet och SoftTouch-kontrollen så kan du justera mängden makeup och anpassa täckningen: lätt, medium eller full täckning. Du kan dölja mindre partier, markera och skapa konturer.
  • Uppladdningsbar.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter