Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Garnier Optical Blur 5sec Primer

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Garnier Optical Blur 5sec Primer
5 Sec Optical Blur passar dig som önskar en snabb lösning för att dölja ålderstecken: rynkor, porer,ojämnheter, och som samtidigt vill ha en matt hudton. Nu tar det bara några sekunder att få en slätare, strålande och synligt vackrare hud. 5 Sec Optical Primer ger en optisk effekt. Den avancerade formulan som innehåller ljusspridare med enastående optiska egenskaper hjälper till att sprida ljuset åt alla håll för att omedelbart dölja ålderstecken.


Appliceras efter dagcreme i hela ansiktet. Den ultra-utslätande formulan gör huden otroligt mjuk och matt. Håll tuben upp och ned och skaka den ordentligt före varje användning.
30ml

 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  1185-146-0030

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  Nej!! Utgått 😱

  Vad ska jag köpa istället? Finns det någon annan primer med samma egenskaper någonstans?

  • magnus kundtjänst
   för 1 månad sedan

   Hej! Istället för denna primer så rekommenderar jag dig denna: https://www.lyko.se/smink/ansikte/primer/the-balm-time-balm-face-primer Denna primer slätar ut porer och fina linjer och håller din make up på plats hela dagen. The Balm Time Balm Face Primer innehåller även vitamin A, C och E.

  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Vårdande?

  Finns det några vårdande ingredienser i denna primer eller är den enbart till för att "snygga till"?
  Om inte, har ni något tips på annan kräm eller primer som både vårdar och snyggar till? Det skulle uppskattas enormt mycket. :)

  • mikaela kundtjänst
   för 10 månader sedan

   Detta är en primer som används efter en dagkräm. Vill du ha tips på primer som även är återfuktande eller liknande så kontakta oss på kundtjänst.

  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  En underbar primer!

  Garnier Optical Blur 5sec Primer är en fantastisk primer som faktiskt ger en synlig skillnad! Primern fyller i fina linjer, jämnar ut huden, fyller ut djupa porer och ger ansiktet en diffus effekt. Huden får en fin lyster och ser slätare ut. Jag applicerar alltid denna primer efter min dagkräm, och följer därefter upp med en foundation. Den innehåller silikon, så om du har en oljig hy som jag så skulle jag rekommendera att applicera den sparsamt. Primern ska matta ner huden, men jag upplever att om man applicerar för mycket kan foundationen röra på sig under dagen. Rekommenderas även för mogen hy, då den innehåller ljusreflekterare och fyller i fina linjer!

  för att lämna en kommentar
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017