Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Studio Perfect Primer Clear

27 Betyg
145:-

Fler nyanser

Förbered din canvas med vår silkeslena primer. Studio Perfect Primer-formulan absorberas lätt, skapar en slät yta för foundation och ser till att din makeup håller länge.

- Clear (för att täcka fina linjer och förstorade porer).
- Green (för att dölja rodnad).

30ml

 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  1859-114-0001
NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Bra!

  Tycker denna primer får huden att se jämn ut och märker att sminket håller längre än när jag inte använder den. Jag gillar att låta primern ligga på i några minuter innan jag lägger på foundation för det känns som att foundationen "fastnar" bättre på huden då.

  En nackdel är att den skär sig lite i tuben så jag skulle tipsa om att skaka om den innan du använder den, särskilt ifall den stått i några dagar utan att den använts.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Inget för mej

  Jag behöver lite mer täckande kräm nu så här då kylan kommer. Den är väldigt tunn i konsistensen. Känns som om man behöver lägga på flera ggr och så mycket produkter vill jag inte ha i ansiktet.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  👍🏻

  Bra primer som håller hela dagen! Perfekt att bara använda utan foundation på, för mig som vill ha en mer naturlig sminkning, jag använder bara denna med lite solpuder över, perfekt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  första primer, blandad hy

  Jag har blandad hy med både torra och mer flottiga områden och mitt största nemesis är området mellan ögonbrynen som alltid flagnar. Med denna primer, som är min första primer ever, har jag lyckats reducera synlighaten av flagnande huden mellan ögonbryn. Min foundation håller hela dagen och det känns inte längre som att flottet av min hud skapar en flottskorpa över ansiktet efter ett par timmar, som långsamt rinner ner mot slutet av dagen. Rekommenderar denna till nybörjare inom makeup.
  gillar
  • emelie
   för 7 månader sedan
   Jag testade faktiskt denna produkt efter denna recension då jag har exakt samma problem med hyn som flagnar (och på samma ställe). Jag har tidigare haft smashbox, men ville hitta ett billigare alternativ! Denna funkar helt okej, och kan hålla med helt i denna recension! :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018