Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 11 betyg
2
3
3
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Får sminket att smälta ihop superfint!

  Älskar detta spray, gjort åt flera flaskor, sminket smälter ihop som en dröm😁
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Bra som mist

  Den här är bra som en mist, jag använder just inget smink så jag kan inte säga hur den fungerar som settingspray, men den är skön som en mist när man ska åka på jobbet. Ögonbryn är det enda som jag brukar måla på och jag upplever att brynen är snygga även efter en hel dag.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Okej

  ”Strålen” är lite väl hård och det kommer ganska mycket på en gång. Jag kan ibland känna att den klibbar lite på ögonlocken. Den sätter dock sminket bra och jämnar ut det. Är en hyfsad Setting spray och helt klart prisvärd. Funkar ändå bra så kommer nog köpa den igen.👍
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Med tanke på priset så..

  Strålen på sprayen blir väldigt hård, vilket gör att man känner sig lite väl blöt efter applicering. Sminket blir jämnare efter man har sprayat och den luktar ingenting vilket är ett stort plus! Däremot har jag inte märkt att den sätter sminket så bra, märker ingen skillnad alls som jag brukar se. Helt okej, kan tänka mig att köpa igen om jag behöver en settingspray för ett bra pris!
  Gilla
 • för 19 månader sedan

  Ej för setting!

  Tycker inte alls att den fungerar som setting!
  Jag brukar istället använda den som mist, dock känner jag inte att den tillför särskilt mycket överhuvudtaget - kommer inte att köpa den igen!
  1 gillar

e.l.f.
Matte Magic Mist & Set

11 Betyg
75:-
Denna vårdande Makeup Mist & Set Spray revitaliserar färgen och håller makeupen på plats. Sammansättningen innehåller aloe vera, grönt te, gurka och vitamin A, C och E för att lugna och återfukta hyn.

60ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019