Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Depend Fashion Look Water Clear 100

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En perfekt passform, lätt att applicera, och en vacker naturlig utseende. Varje ersättnings spik är numrerad, så kan du enkelt välja ersättnings spik som passar din egen nagel.

Det här är allt du behöver göra:
1. Rengör händerna noggrant, speciellt dina naglar och nagelband. Torka dem ordentligt.
2. Välj ersättnings naglar som passar var och en av dina egna naglar. Om du inte kan hitta en ersättare spik som passar exakt, sedan välja en som är något större och fila kanterna för att passa. 
3. Applicera ett tunt lager Depend Nagel lim över hela nageln. OBS! Se till att inte få spik lim på nagelbanden. Använd stiftet levererade öppna limmet röret.
4. Applicera ersättnings naglarna. Tryck hårt i 5-10 sekunder. OBS! Se till att det inte finns några luftfickor mellan nageln och ersättnings nageln, eftersom det kan leda till infektioner. Om en luftficka formulär, måste du tillämpa ersättnings spiken igen. Vi rekommenderar att du inte bär ersättnings naglar i mer än 10 dagar i sträck. Efter det bör du låta dina naglar att andas innan du applicerar ersättnings naglar igen.

Ta bort ersättnings naglar. Använd Depend Byte spik remover. OBS! Aldrig bryta eller dra ersättnings naglar av. Detta kan skada dina naturliga naglar.


Depend

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
  • Superbra och billiga!

    Rekommenderar dessa starkt då de ger er mycket för pengarna. Kan upplevas som lite för långa men de fixar man lätt med en sån lösnagelknippsare.

    Akehs
    för 11 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017