Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Depend GelLack 031 French White

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Depend GelLack
Depend Gellack Färglack är en ny generation nagellack som härdar i LED-lampa och ger ett lackresultat som håller i två till tre veckor. Nageln får en högglansig lyxig finish där färgen återges med otrolig intensitet.

Gellack är enkla att applicera och ger en tålig yta med permanent höglans. Dina naglar skyddas och växer sig starka och flexibla med lacket. Lacket har ingen torktid utan är helt torrt när lackning är klar. Utmärkt även till tånaglar med ett lackresultat som varar längre än på händerna. 

Börja en behandling med att se till att du har alla produkter och tillbehör framför dig. Ett tips är att först göra hela behandlingen på ena handens lillfinger till pekfiner, sedan ta andra handens lillfinger till pekfinger. Avsluta med tummarna. Var uppmärksam på att du har alla fingrar under LED-lampans ljus. 

Gellack Färglack finns i flera vackra nyanser och ger dig välmanikyrerad naglar i veckor.

Om det är första gången du köper ett Depend Gellack rekommenderar vi att du komplettera med Depend Gellack Starter Kit, som innehåller allt du behöver. Även LED-lampan du behöver för att försegla ditt gellack ingår.

5mlSå här applicerar Du Depend GelLack på handens naglar:
1. Applicera Depend Före/Efter Rengöring på en bomullspad och rengör naglarna noggrant. Låt nageln torka i 30 sek. så att den är helt torr. Rör ej vid nagelytan sedan den är rengjord. 

2. Applicera ett tunt lager Depend GelLack BAS. Härda i 30 sekunder i LED-lampan. Viktigt: Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellackremover på en tops.

3. Därefter applicerar Du ett tunt lager av Depend GelLack Färg. Härda i 30 sekunder i LED- lampan. Viktigt: Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellacksremover på en tops.

4. Applicera ytterligare ett tunt lager Depend GelLack Färg och härda i 30 sekunder i LED- lampan. Viktigt: Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellacksremover på en tops.

5. Applicera ett tunt lager av Depend GelLack TOPP och härda i 30 sekunder i LED lampa. Viktigt: Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellacksremover på en tops.

6. Nu finns en lite klibbig yta kvar på nageln. Applicera Depend Före/Efter Rengöring på en bomullspad och gör en toppfinish/rengöring som tar fram den härliga glansen i GelLacken. 

7. Du är nu färdig med behandling och har en högglansig hållbar lackning som varar ca 2-3 veckor.

  • Kategori:Nagellack
  • Artikelnummer:
    1092-300-0005
Depend

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017