34 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 40 betyg
3
0
3
7
27
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Grym!

  Denna har fått utstå rikligt med tester idag. Först en snöstorm, därefter en arbetsdag och efter det de stora testet att skölja ansiktet i duschen, och jag är IMPONERAD! Trots detta ändå inte svår alls att få bort!
  Nyfunnen kärlek ❤️
  8 gillar
 • för 2 månader sedan

  Väldigt nöjd!

  Tycker denna är en sjukt bra eyeliner, älskar filt-tippen och tycker den är väldigt enkel att använda! Bra pigment, är verkligen kolsvart. Tipsar dock om att INTE förvara den uppochner för min har en tendens att liksom "välla" ut färg när jag gjort det. Annars helgrym! #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Inga klagomål!

  Älskar att den är mer som en penna än en traditionell pensel! Första gången i livet jag applicerat en liquid eyeliner utan att kladda ner ögonfransarna! Håller utan problem en hel dag, trots rinnande ögon under pollensäsong... 5/5!
  7 gillar
  • för 2 månader sedan
   Jätte snyggt 🙏
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Lätt att jobba med

  Är verkligen ingen expert på eyeliner och använder det sällan. Dock gillade jag hur svart denna var! Den satt kvar under dagen och det är det kravet jag har på en eyeliner, att den ska hålla! Gillar att borsten har en så tunn tipp så den är otroligt lätt att jobba med, som jag försökte visa på bilden går det att kontrollera tjocklek på eyelinern och det uppskattar jag mycket!

  Väldigt bra eyeliner till bra pris!
  #lykoinflutester #nyx
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Yaaas

  Riktigt bra! Om point hela dagen!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Rimlig eyeliner!

  Det är viktigt med den rätta eyelinern, och även fast alla är olika i vad dem har för behov så är nog många eniga med att en penna med en skarp spets är bland dem enklaste sätten att gå. Nyx’s epic ink liner gjorde mig faktiskt väldigt spänd på att testa då jag såg att spetsen på pennan inte bara är otroligt skarp men även är gjord av individuella strån (vilket nästan alltid översätts till; otroligt skarp!!)

  Och det var den ju förstås, en otroligt lättapplicerad eyeliner. Det var lätt att få till eyelinern precis så som man ville. Problemet för mig kom däremot efter applicering. Jag upplevde att eyelinern började blöda ut, och det är det sista man vill när man gjort en skarp linje! Det var inte dramatiskt mycket, men tillräckligt för att någon som mig, som är otroligt petig, blir lite smått galen.

  Så helt enkelt en bra eyeliner som är lätt att arbeta med; har en viss tendens att blöda ut, men inte mycket. Så vill du ha en helt okej och prisvärd eyeliner? Testa på!

  #Lykoinflutester #nyx
  2 gillar

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Epic Ink Liner Shade 01

40 Betyg
103:20Ord. pris 129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Älskar du att få inspo till en superfin vinge? Skapa den själv med Epic Ink Liner. Denna intensivt pigmenterade, vattenfasta eyeliner har en tunn och smidig spets som enkelt låter dig skapa svarta, flytande linjer för en definierad finish. Kontrollera tjockleken på strecket genom att pressa försiktigt på pennan. Fin och naturlig eller bred och bold - du bestämmer vilken look du vill ha!
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1859-285-0001

Köps ofta tillsammans

302:20
347:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter