Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DS Laboratories Revita.EPS Eyelash Growth Stimulator

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

DS Laboratories Revita.EPS Eyelash Growth Stimulator
Få lyxiga, fylligare och upp till 25% längre ögonfransar på bara fyra veckor. Detta är en avancerad behandling från DS Laboratories. Revita EPS innehåller ett peptidkomplex som består av aminosyror som arbetar genom att stimulera keratin och förbättra hela ögonlockets hälsa.

 

Denna produkt använder sig av aktuell bioteknik och nya spännande forskning för att främja både säkerheten och effekten av fransarnas tillväxt.

  • Långa, lyxiga ögonfransar.
  • För både kvinnor och män.

Användning:
För bästa resultat, applicera två gånger dagligen - morgon och kväll. Börja med rengöra och avlägsna makeup. Klicka på knappen för att fördela produkten. Dra applikatorn försiktigt över huden på övre ögonlocket som om eyeliner. Upprepa för nedre ögonlocket vid behov.

Efter flera veckors användning, kan du byta till en gång dagligen för att behålla de resultat som redan uppnåtts.Innehåll: 2.4 ml

Proprietary Peptide Complex,lWater (Aqua), HydrolyzediSoy Protein, MagnesiumiAscorbyl Phosphate,Adenosine,lSodium Chloride, DisodiumiEDTA, CALCIUM CHLORIDE,iLYSOLECITHIN, Safflower GlycerideslPolyminopropyl Biguanide, Hydroxyethylcellulose,lPhenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

DS Laboratories

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017