Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Xlash PRO Ögonfransnäring 6ml

20 Betyg
599:-Rek. pris 699:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Xlash PRO Ögonfransnäring
Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

6ml

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.

Xlash

Köps ofta tillsammans

Xlash PRO Ögonfransnäring 6ml
Batiste Dry Shampoo Dark Brown
Pris för allt
678:-

Köps ofta tillsammans

Xlash PRO Ögonfransnäring 6ml
Biosilk Silk Therapy 67ml
Dermalogica Daily Microfoliant 75g
Pris för allt
1357:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Toppen

  Helt otroligt bara produkt, har ljusa mjuka fransar och dom blir starka och långa.

  Anna_Kristina3
  för 1 vecka sedan
 • Bra

  Aläskar denna serum

  dianabatrdouk
  för 1 vecka sedan
 • Matolja är bättre

  När jag köpte denna produkt, så kunde jag inte se något tydligt resultat ärligt talat. Jag har alltid använt mig utav olika oljor på fransar och ögonbryn vilket jag tycker är både mer naturligt, och enda "Produkten" som kunnat visa tydligt resultat och väldigt snabbt för att tillägga. Jag tycker denna produkt sved kring ögonen också.

  Tycker man hellre kan använda sig utav matolja, kokosolja och kallpressad ricinolja som exempel. Och Xlash som nedan, innehåller ju någon olja.

  S_
  för 1 månad sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017

Just nu! 20% rabatt på alla doftljus! Använd koden: 20ljus