2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 48 betyg
2
3
2
8
33
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 28 månader sedan

  Grym mascara!

  Håller vad den lovar. Sitter som berget. Smular inte. Är lätt att applicera och enkel att ta bort med varmt vatten.
  15 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Bästa jag använt

  Fungerar så bra på mina torra ögon, även när jag använder linser. Inget mer kladd under ögonen. Kunde inte blivit mer nöjd!
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Man får vad man betalar för

  Här har vi en mascara som håller det den lovar, älskart! #tävling
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Sitter där den ska, perfekt till vardags

  Är inne på säkert mitt 10e omköp. Det här är en perfekt vardagsmascara för mig. Sitter kvar där den ska, rinner och smular inte. Jag ser att andra har haft problem med smul, men för mig har den alltid fungerat (har det problemet med andra mascaror). Den sitter precis där den ska även när jag gråter av fartvind på cykeln till jobbet, och jag har haft den när jag bott i subtropiskt klimat med superhög luftfuktighet där svetten rinner. Samtidigt är den inte svår att tvätta bort.
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Inte bra!

  väldigt lös i konsistensen så man får måla länge för att det ska bli önskad mängd.
  Mascaran är "gummiaktig" så den sitter väldigt dåligt. den absolut bästa mascaran är benefit roller lash tips!! finns tyvärr inte att köpa här...
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Irriterade ögon

  Enkel att applicera. Sitter fint. Mina ögon blev dock röda och irriterade efter ett par dagar, så jag köper den inte igen.
  Upplevde att jag var tvungen att dra av mascaran (den täcker runt fransarna som franska korvbröd) för att få bort den, vatten och remover fungerade inte lika bra som jag är van vid.
  Gilla

Clinique
Lash Power Mascara Black-Onyx

48 Betyg
245:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Mascara som håller länge. Upp till 24 timmar utan att smula eller flyta ut. Den håller i regn, svett, fukt och tårar. Samtidigt är det lätt att ta bort den med varmt vatten. Unik borste som sveper in varje frans och gör den oemotståndligt lång. Testade av ögonläkare och passar både för känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.

Användning:Innovativ termisk teknik som gör att mascaran håller i 24 timmar och är enkel att ta bort.Skölj fransarna i varmt vatten (badtemperatur är perfekt) flera gånger och pressa försiktigt.Eller blöt en bomullsrondell med varmt vatten, pressa mot ögat och torka sedan bort.

6ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter