4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 154 betyg
6
2
3
22
121
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Om du letar efter en ny favorit...

  ✨Nu har jag hittat min nya favorit mascara. Efter att ha läst kommentarerna här så beslutade jag mig för att prova L’oréal telescopic, vilken tur att jag vågade testa. Den här mascaran är den bästa jag provat. Borsten är lång, tunn och hård vilket ger långa och separerade fransar! Mer än nöjd, prova du också! 💫 #tävling
  17 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Bästa mascaran

  och dessutom till ett bra pris :) #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Favoriten!

  Jag brukar då och då falla för rabatter och liknande, men numera håller jag mig till denna maskara. Den förlänger fransarna så fint, håller hela dagen (blir inte ett dugg sotig under ögonen), och är enkel att ta bort med vanlig sminkborttagning. Så nöjd! #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Rinnande ögon

  Ögonen började rinna ganska så omgående av denna mascaran så det var bara att ta av det igen. Inget för dig med känsliga ögon. Synd då den gav snygga fransar med bra svärta.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bästa

  Köper alltid denna, år efter år. Separerar fransarna & ger ett naturligt resultat.
  #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  ”Ingen favorit.”

  Denna mascara och mina fransar är inte alls kompisar. Den klumpar sig och får inte alls till någon längd. Behöver gå in med en annan mascaraborste för att ens kunna använda den. Ingen favorit hos mig.
  Gilla

Loreal Paris
Telescopic Mascara Magnetic Black

154 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

L'Oréal Paris Telescopic Mascara Magnetic Black
Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep. Nu är det fullt möjligt tack vare Telescopic, den första mascaran från L"Oréal Paris som förlänger och definierar fransarna. Den innovativa och flexibla precisionsborsten separerar och förlänger fransarna på ett vackert sätt, utan klumpar.

Användning:
Precisionsborsten är flexibel, har fyra fingrar och förstärker ögonfransarna från rot till topp: dess släta ytor släpper ifrån sig exakt rätt mängd mascara på varje frans ända ut i ögonvrårna, för en intensiv blick på ett ögonblick.

8ml

Köps ofta tillsammans

238:-
884:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019