10 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 175 betyg
2
3
7
37
126
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Finns ingen bättre!

  Funkar både på långa och korta ögonfransar! Eftersom borsten är med plastpiggar istället för hårliknande huvud är separationen sjuk!!
  11 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Perfektion

  Kommer aldrig att köpa en annan mascara så länge denna tillverkas. Fransarna blir separerade, definierade och mascaran kan byggas på. Fäller/smular inte och lämnar inga svarta spår på ögonlocken efter ett par timmar. Funkar bra även om man har känsliga ögon.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Väldigt fint resultat utan större ansträngning

  Jag har inte testat att ha den en längre tid än men resultatet hittills är jag jättenöjd med! Man behöver inte många lager för att det ska bli fint och fransarna separeras bra. Jag har redan långa fransar naturligt men denna mascara hjälper verkligen till att framhäva dem! En väldigt bra och prisvärd mascara.
  2 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Har absolut inget negativt att säga!

  Den här mascaran är suverän, den separerar fransarna fint och håller sig hela dagen utan något kladd. Ett bra köp! 5/5⭐ #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Mest svart!

  Vilken av alla tre sensational mascaror i nyanserna svart är mest svart? Denna, metallic black eller intense black?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Okej jag förstår, men vad är det för skillnad på dem om det inte är färgen? 🌼
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Favorit

  Älskar denna mascaran men ni borde verkligen plombera den, det känns ohygieniskt för man vet inte om någon har öppnat den eller provat den så den kanske är gammal eller har bakterier i sig. Jag tycker det är viktigt då det ändå gäller kontakt med ögon.
  5 gillar

Maybelline New York
Volume Express Lash Sensational Mascara Black

175 Betyg
129:-

Lash Sensational mascara ger dina fransar intensiv volym och fyllighet samtidigt som den separerar utan att bilda klumpar. Den revolutionerade fransborsten består av 10 rader och 6 olika sorters borsthår. De inre borsthåren hjälper till med att nå de minsta ögonfransarna i ögonvrån. De yttre borsthåren separerar fransarna likt en fjäder. Lash Sensational mascara skapar en illusion av fler och tätare, voluminösa fransar.

Användning:
Applicera först mascaran med de mindre borsthåren för att nå och framhäva de minsta fransarna. Applicera sedan mascaran med de längre borsthåren på de längre fransarna för en solfjäderformad look.

10ml

Finns även i paket

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter