Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Make Up Store Tri Brow

9 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Ögonbrynsskugga med tre nyanser som passar till både ljusa och mörka bryn. Blanda de tre olika nyanserna för att hitta din unika nyans. Nyanserna går i gråbruna toner för att ge en så naturlig look som möjligt. Applicera med Angel brush #110 och använd Brow Set Fix för att fixera brynen.

4g

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1500-174-0000
Make Up Store

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  En favorit

  Länge levde jag i villfarelsen att jag inte behövde fixa mina ögonbryn när jag sminkade mig, eftersom jag har ganska markerade sådana. Det jag inte hade fattat var att alla bryn med fördel kan piffas till. Och Tri Brow är bäst då. Bra nyanser (produkter från andra märken går ofta i rött när man vill ha något som passar mörkare hår) som är enkla att blanda till exakt rätt ton, och så sitter det ordentligt.

  Mikaela1044
  för 11 månader sedan
 • Nöjd!

  Har använt denna produkt i flera års tid och är alltid lika nöjd. Tri Brow har färger som går att blanda till de flesta nyanser som man kan önska sig. Håller hela dagen. Kompletterar en fest-look lika bra som den räcker till vardags när man bara vill fixa sig litegrann. Denna produkten är ett "must have".

  Elin2774
  för 10 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017