Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RefectoCil Färg 3. Naturbrun

13 Betyg
69:-Rek. pris 79:-

Fler nyanser

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning (bleach). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med Oxidant Creme 3% och inte med flytande oxidant. Bleach bleker upp till 3 steg.


Observera:
Du måste även ha en flaska RefectoCil Väteperoxid 3% Flytande eller Oxidant Creme 3% för infärgning. (För Blond måste du använda Oxidant Creme 3%).
 • Enkel och säker användning
 • Kort verkningstid
 • Bästa färgresultat
 • Håller upp till 6 veckor

Förberedelse:
För att skonsamt avlägsna ögonmakeupanvänds RefectoCil Demaquillant som inte är fettande därför att ögonfransar och ögonbryn måste vara torra och fettfria för att åstadkomma ett optimalt färgningsresultat.

Ta sedan ut två franslappar RefectoCil Eye Protection

Papers för färgning av ögonfransarna. Applicera underlagskräm RefectoCil Creme på kundens nedre ögonlock och på franslappens undersida. Placera en lapp mot ögonfransarna så att färgen inte hamnar på huden.

Beredning:
Blanda 2cm färg och 10 droppar RefectoCil Oxidant flytande (eller 15-20 droppar RefectoCil Oxidant kräm) till krämig konsistens i skålen RefectoCil Cosmetic Dish omedelbart innan du börjar med färgningen. Använd den bifogade färgningspinnen RefectoCil Application Stick.

Färgning:
Under tiden som kunden blundar appliceras färgen på ögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Applicera därefter samma färg eller en nyans ljusare på ögonbrynen i växtriktning. Verkningstid: 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd RefectoCil Color Cleanser för att snabbt och skonsamt avlägsna eventuella färgfläckar ifall att färg har kommit i kontakt med huden. Ögonfransar och huden omedelbart kring ögonen får inte behandlas med Color Cleanser. Rengöring av ögonfransarna: Avlägsna lapparna försiktigt i pilriktningoch ta bort överflödig färg med en torr bomullstuss. Avlägsna alla färgrester med vatten och vadd. Kunden ska ha ögonen fast tills rengöringen är avslutad.

Val av rätt färg:
Få ljusa ögonfransar att synas bättre, betona hela längden genom att färga sol- och vattenblekta toppar. Framhäv ljusa ögonbryn, matcha ögonbrynens färg så att de får samma klarhet och färgton som håret på huvudet.

Nr. 1 Djupsvart: färgar varje hår djupsvart.
Nr. 1.1 Grafit: döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.
Nr. 2 Blåsvart: det blåa skimret ger färgen ytterligare djup.
Nr. 2.1 Djupblå: endast effektiv på ljusblont/blont hår.
Nr. 3 Naturbrun: mycket mörk och vältäckande brun.
Nr. 3.1 Ljusbrun: ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.
Nr. 4 Kastanje: intensivt färgresultat på ljusblont till ljusbrunt hår. Kastanjeskimmer från mellanbrunt hår.
Nr. 4.1 röd: intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår. Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Tips:
För att uppnå förstärkt färgningseffekt, färga först med RefectoCil Nr. 0!

Bruksanvisning blondering av ögonbryn Nr 0
 • Toning upp till 3 nivåer
 • Anpassning till ögonbrynen till blonderat hår
 • Toning innan färgning med Nr. 4 & Nr. 4.1

Förberedelse:
Blanda 2 cm färg och 20-25 droppar RefectoCil Oxidant kräm till krämig konsistens i skålen.

Blondering: Under tiden som kunden blundar appliceras färgen påögonfransarna med färgningspinnen tills de är helt täckta med färg. Verkningstid: Beroende på önskad intensitet. Rengöring av ögonbrynen: Avlägsna överflödig färg med en torr vaddtuss efter inverkningstiden. Använd sedan RefectoCil Demaquillant (speciellt om man ska färga ögonbrynen efteråt).

Verkningstid (minuter):
5-20 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 5-10 10-20 10-20

RefectoCil Nr. 1, 1 2, 2 3, 3 4, 4.1:
Endast för yrkesmässigt bruk.

Innehåller fenylendiaminer. Kann ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas. Använd lämpliga skyddshandskar. RefectoCil Nr. 0: Endast för yrkesmässigt bruk. Undvik ögonkontakt. Kan ge upphov till en allergisk reaktion.
 • Allergitest rekommenderas.
 • Använd lämpliga skyddshandskar.
15ml
Ingredienser:Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2, 5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Toluene-2, 5-Diamine, Resorcinol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cl 77499, Cl 77491, Cl 7749
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1263-300-0006
RefectoCil

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Bäst!!!!

  Lätt att använda kladdar inte och fransarna blir färgade

  anja60
  för 1 månad sedan
 • RefectoCil 3

  Hej. Jag beställde denna, men blir inte klok på om jag måste blanda ut den med något? Eller det är bara att färga brynen.
  Mvh lina

  Lina2933
  för 6 dagar sedan
  • Hej Lina! Denna färg blandar du med Refectocil Oxidant. Jag bifogar en länk till produkten: https://www.lyko.se/refectocil/refectocil-oxidant-3-creme

   Magnus-Kundtjänst
   för 6 dagar sedan
 • Varma toner

  Hej! Jag är intresserad av att färga både bryn och fransar. Vill ha svarta fransar så antar att det är den svarta som gäller då. Däremot till mina bryn så vägrar jag ha någon form av varm nyans. Jag är väldigt vit i hyn, har Kat Von D i färgen 41 i foundation så vi pratar spöke typ och därav syns det direkt om det finns röda toner i något. Har samma problem med bryngele samt pomader till brynen. Vill färga dem då de är vita i botten och jag får noll definition när jag är osminkad. Har "råttfärgade" bryn naturligt med vit "botten" av hårstråna. Såg en annan kommentar om granit, är det den jag ska ta för att få en kall färg men ändå inte svart. Jag har Anastasia pomade i taupe och den är nästan varm, har köpt ash brown nu men då passar inte mina naturliga bryn till det. Behövde man även köpa till något till dessa färger? När man ska färga fransarna applicerar man färgen då med en engång mascara borste? Med vänlig hälsning, Sandra

  Sandra_465
  för 1 månad sedan
  • Hej Sandra! Den svarta färgen bli inte varm men vill man så kan man blanda den med lite grafit. Det du behöver köpa till är väteperoxiden och du lägger på dem med en liten pensel eller tops.

   Mikaela-Kundtjänst
   för 1 månad sedan
  • Sandra. ett tips till borste att färga med. ta en gammal mascara som du gillar borsten på, gör ren den från mascara sen kan du använda den när du färgar.

   anja60
   för 4 veckor sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017