Solgar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Solgar
Gentle Iron (Iron Bisglycinate) 20 mg Vegetable Capsules 90 st

Bli först med att betygsätta produkten
164:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Solgar Gentle Iron 20 mg är idealiskt för personer som tycker att vanligt järntillskott är svårt att ta och/eller kan orsaka uppkördhet, förstoppning eller matsmältningsproblem. Solgars formula innehåller järnbisglycinat, en form av järn som tolereras av känsliga magar.

Järn är ett viktigt mineral och essentiellt näringsämne som kroppen behöver för många olika biologiska funktioner. Vi borde med en normal kost kunna hålla en hälsosam nivå av järn i kroppen, genom att äta kost bestående av livsmedel som rött kött, baljväxter, ägg, sädesslag och bladgrönsaker. Det finns dock många tillfällen och särkilt om man begränsad sin kost som vegan eller vegetarian och då det kan behövas ett extra näringsstöd. Att få i sig tillräckligt med järn har visat sig minska trötthet och utmattning och stödjer goda energinivåer, något som många söker på grund av moderna livsstilar och naturligt åldrande. Järn hjälper också till att transportera runt syre i kroppen till aktiva celler och vävnader. På så sätt bidrar järn till en normal kognitiv funktion, normala energinivåer och stärker ett hälsosamt immunsystem. Vid uttalad järnbrist blir huden glåmig och många upplever att de tappar mer hår än normalt. Energin går också tvärt ner och detta beror mycker på en försämrad syretransport i blodet.

Tyvärr kan järn vara ganska tufft mot magtarmsystemet så Solgar® introducerade Solgar® Gentle Iron, som innehåller järn i bisglycinatform. Denna form är lättabsorberad och snäll mot magen.

Solgar® Gentle Iron – järnbisglycinatkapslar från Albions Minerals är kosher och lämpliga för veganer och vegetarianer. En tablett om dagen tillför 20 mg järn i järnbisglycinatform, motsvarande 143 % av referensvärdet för näringsämnet. Att ta en kapsel om dagen bidrar till:
 • normal kognitiv funktion
 • normal energigivande ämnesomsättning
 • normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin
 • normal syretransport i kroppen
 • normal funktion för immunsystemet
 • minskad trötthet och utmattning
 • celldelningsprocessen

Alla Solgar®-produkter uppfyller vår branscherkända ”Gold Standard” för utomordentlighet. Tillverkade av naturligt utvunna ingredienser och ständigt innovativa sedan 1947 är Solgar® ditt perfekta kosttillskott för en god hälsa – 98 % av Solgar®:s konsumenter rekommenderar märket*

 • Mycket absorberbar och unik form av järn
 • Lämpar sig för veganer och vegetarianer
 • Mild för magen/idealiskt för känsliga magar
 • Reducerar förstoppningseffekter (vanlig effekt vid vanligt järntillskott)
 • Vegansk, vegetarisk, kosher


90 st

Köps ofta tillsammans

353:-
319:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter