Solgar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Solgar
Natural Source Liquid Vitamin E 59 ml

Bli först med att betygsätta produkten
207:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Solgar® Natural Source Liquid Vitamin E - 59.2 ml finns i flytande form för att stärka upptaget av detta fettlösliga näringsämne och innehåller det rekommenderade dagliga intaget av vitamin E med endast fem droppar om dagen.

Produkten är ett bra tillskott till din dagliga skönhetskur antingen oralt eller på huden i din favoritansiktskräm. Vår hud får tåla mycket varje dag – smuts och föroreningar, vädret, luftkonditionering, sömnbrist och till och med att vi äter i farten. Att bo i en stad kan påverka huden så att den blir torr, rodnar, får utslag, blir irriterad och till och med börjar åldras i förtid. Med flytande E-vitamin kan du tillföra skönhetsstärkande droppar till hudcellerna, vilket ger ett antioxidantskydd mot skador från fria radikaler**. Fria radikaler bildas när vi omvandlar födan till energi och när vi exponeras för luftföroreningar och ultraviolett ljus från solen.
Produkten innehåller naturligt E-vitamin (d-alfa-tokoferol), som i studier har visats vara 1,3 gånger mer biotillgängligt än de syntetiska formerna***.

E-vitamin är ett fettlösligt vitamin och finns naturligt i nötter, nötoljor, olivolja, grönsaker med gröna blad och avokador. Kroppen behöver även detta essentiella näringsämne för att stärka immunsystemet. Genom att äta en hälsosam och balanserad kost borde vi få tillräckliga nivåer av E-vitamin, men oturligt nog når de flesta människors kost inte upp till detta.

Alla Solgar®-produkter uppfyller vår branscherkända ”Gold Standard” för utomordentlighet. Tillverkade av naturligt utvunna ingredienser och ständigt innovativa sedan 1947 är Solgar® ditt perfekta kosttillskott för en god hälsa – 98 % av Solgar®:s konsumenter rekommenderar märket*

  • Skyddar cellerna från oxidativ stress
  • Förebygga bildandet av rynkor
  • Ökar hudelasticiteten (även hårsäcken)
  • Går även att användas som hårolja
  • Innehåller blandat tokoferolkomplex


59 ml

Köps ofta tillsammans

1097:-
251:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter