Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 5 betyg
0
1
0
2
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  blackheads

  Hej!
  undrar bara om denna mask tar bort blackheads?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Zainab! ✨
   Denna rengör porerna på djupet, så absolut kan den ta bort blackheads 🌸
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  bra men aj aj aj

  Köpte denna masken för första gången för ett litet tag sen, exalterad för att testa något annat än bara sheet masks. Fick hem den och testade den i princip på en gång. Jag har aldrig använt mask med en silikon-pensel förut och det gjorde det verkligen sjukt mycket lättare, mest för att jag slipper sitta och pilla ut ansiktsmask från under naglarna i flera timmar efteråt. Masken i sig var väldigt skön och svalkande att ha på sig, och är ju en sån där typisk mask som gör att en inte kan röra ansiktet när den har torkat. I instruktionerna står det att masken ska sitta i 20-30 minuter men jag har behövt ha på den längre då den tagit längre tid än så att torka helt; dock är det nog för att jag har haft på tjockare lager än vad jag egentligen skulle ha behövt. Jag upplever inte heller själva glittret som jobbigt att få bort, så som glitter kan vara, utan det har kommit av och rester har sköljts bort med bara lite vatten. Dock så gör den sjukt ont att dra av, iaf enligt mig med låg smärttröskel, den fastnar i varenda lilla fjun på huden och jag tror tom att den drar bort lite av det.
  Men nu till själva resultatet: tyvärr så visade det sig att jag är allergisk mot någon av ingredienserna så jag fick en allergisk reaktion efter att ha tagit av masken (reaktion i form av rodnad, värme och lite svullnad). Så vet du med dig att du, precis som jag, har extremt känslig hud; titta efter en annan mask än denna. Förutom reaktionen så har min hud blivit helt sjukt len, ren och fin efter bara en användning! Det har hållt i sig till än idag, och det va över en vecka sen jag använde masken. Då ska jag också tillägga att jag har en i princip icke existerande skin routine, jag bara tvättar ansiktet + använder mjukgörande varje kväll. :) #tävling
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Vet inte :)

  Luktar play Dough ;( men super cool och enkel o använda!!
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Rengör på djupet, hårfri på köpet

  Fantastisk produkt. Det ända knepiga var att konsistensen var lite som tjära så det blev lite arbete att få ur den ur burken trots applikatorn.
  Ni som trådar er kan sluta med detta, med denna produkt blir ni både hårlösa och får en strålande ren hy på samma gång! En vecka efter första användningen av denna och jag hade inte en enda pormask kvar! :) #tävling
  Gilla

SpaScriptions
Superstar- Glitter Peel-Off Mask

5 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vår Glitter Peel-Off-mask är en gelbaserad mask som når djupt i porerna för att lösa upp och lossa uppbyggnaden av föroreningar.

Användning: Rengör och torka ansiktet ordentligt. Doppa borsten i burken och skopa önskad mängd. Sprid jämnt över ytan, undvik ögon och läppar. Bär mask i 10-15 minuter för bästa resultat. Se till att tvätta bort alla återstående rester omedelbart efter behandlingen. Avstå från att använda om du har känslig hud eller är allergisk mot ingredienser som anges i ingredienspanelen. Rekommenderad användning: 2-3 gånger i veckan.

Köps ofta tillsammans

138:-
247:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter