ST. Tropez

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 7 betyg
2
1
2
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Gillar

  Toppenbra älskart
  2 gillar
 • för 16 månader sedan

  Helt okej

  Själva applikationen var knepig, det tog ett tag innan den började spraya jämnt, och även efter det var det inte felfritt.

  Det blev först VÄLDIGT fläckigt, på riktigt prickigt! Detta löste jag med att fukta vanten, vilket gav samma effekt som när man fuktar en beauty blender.

  ...Resultatet efter detta blev helt fläckfritt och tonen var underbar, verkligen inte orange. Jag kommer använda produkten till den tar slut, men ej köpa den igen.
  Gilla
  • för 4 månader sedan
   Värsta jag varit med om! Appliceringen var hemsk! Bajsbrun, bara rann färg, inte jämnt någonstans! Måste varit något seriöst fel på flaskan jag fick.. skakade och hade mig innan och höll 30 cm från kroppen men bara rann ut färg över hela kroppen. Så dåligt!!! Fick duscha av mig allt direkt, skulle sett ut som att jag hällt en burk med brun färg över kroppen om jag gått runt med den där skiten..
   Gilla

ST. Tropez
Self Tan Bronzing Bronzing Spray 200 ml

7 Betyg
325:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
54:-Ord. pris 59:-
Beskrivning
Ingredienser
St.Tropez Self Tan Bronzing Mist är en lättapplicerad brun-utan-sol spray som snabbt går in i huden och ger en naturligt gyllenbrun hudton. Du kan enkelt applicera på svåråtkomliga ställen med hjälp av 360° spray-teknologin.Vägledningsfärgen ser naturlig ut, anpassar sig till din egen hudton och ger ett mjukt, jämnt resultat. Kliniskt bevisad att återfukta huden i upp till 24 timmar som gör att färgen framhävs och bevaras längre. St.Tropez Self Tan Bronzing Mist har en fräsch, upplyftande doft och är dessutom fri från brun-utan-sol-lukt, även under utvecklingstiden! Passar alla hudtoner, för en solbränna utan sol som är skräddarsydd för just dig.

GYLLENE REGLER FöR EN PERFEKT SOLBRäNNA UTAN SOL:
Steg 1: Rengör och peela huden dagen innan användning. återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: Se till att din hud är torr innan du börjar använda produkten.
Håll ca 15 cm från huden och spraya. Med hjälp utav 360-graders sprayteknologi kan du spraya i vilken vinkel som helst, t.o.m upp-och-ned för att komma åt exempelvis ryggen eller vaderna.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Vänta 4-8 timmar innan du skäljer av dig vägledningsfärgen.
Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag med St.Tropez Tan Enhancing Body Moisturiser och peela den regelbundet med St.Tropez Tan Enhancing Body Polish. Applicera produkten igen efter behov.

200ml

Köps ofta tillsammans

614:-
700:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019