Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ST. Tropez Self Tan Bronzing Bronzing Spray

7 Betyg
325:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
St.Tropez Self Tan Bronzing Mist är en lättapplicerad brun-utan-sol spray som snabbt går in i huden och ger en naturligt gyllenbrun hudton. Du kan enkelt applicera på svåråtkomliga ställen med hjälp av 360° spray-teknologin.Vägledningsfärgen ser naturlig ut, anpassar sig till din egen hudton och ger ett mjukt, jämnt resultat. Kliniskt bevisad att återfukta huden i upp till 24 timmar som gör att färgen framhävs och bevaras längre. St.Tropez Self Tan Bronzing Mist har en fräsch, upplyftande doft och är dessutom fri från brun-utan-sol-lukt, även under utvecklingstiden! Passar alla hudtoner, för en solbränna utan sol som är skräddarsydd för just dig.

GYLLENE REGLER FöR EN PERFEKT SOLBRäNNA UTAN SOL:
Steg 1: Rengör och peela huden dagen innan användning. återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: Se till att din hud är torr innan du börjar använda produkten.
Håll ca 15 cm från huden och spraya. Med hjälp utav 360-graders sprayteknologi kan du spraya i vilken vinkel som helst, t.o.m upp-och-ned för att komma åt exempelvis ryggen eller vaderna.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Vänta 4-8 timmar innan du skäljer av dig vägledningsfärgen.
Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag med St.Tropez Tan Enhancing Body Moisturiser och peela den regelbundet med St.Tropez Tan Enhancing Body Polish. Applicera produkten igen efter behov.

200ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.9

Baserat på 7 betyg
2
1
2
0
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Gillar

  Toppenbra älskart
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Helt okej

  Själva applikationen var knepig, det tog ett tag innan den började spraya jämnt, och även efter det var det inte felfritt.

  Det blev först VÄLDIGT fläckigt, på riktigt prickigt! Detta löste jag med att fukta vanten, vilket gav samma effekt som när man fuktar en beauty blender.

  ...Resultatet efter detta blev helt fläckfritt och tonen var underbar, verkligen inte orange. Jag kommer använda produkten till den tar slut, men ej köpa den igen.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018