ST. Tropez

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 18 betyg
2
2
2
3
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Lätt bästa bus!

  Helt klart den bästa brun utan sol jag använt! Ger färg direkt, naturlig snygg färg, lätt att använda med handske, går också att blanda ut med lotion så den inte blir lika mörk på vissa ställen! Doftar inte jobbigt, torkar rel. snabbt, känner mig alltid fräschare efter en omgång med denna! Rekommenderar alla som vill ha en snygg bränna på flaska!
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Grym färg!

  Känns som jag har provat dom flesta BUS och det här är överlägset den bästa. Perfekt brun färg, ingen tendens till orange, behaglig doft och färgen håller i några dagar. Smörjer in på kvällen, duschar på morgonen och får en jämn fin färg. Har inte färgat av sig på sängkläderna heller.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Bästa brun utan sol!

  Luktar gott för att vara en bus, lätt att applicera, håller länge och färgen blir jätte fin på kroppen!
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Bästa BUS jag använt!

  Har prövat mycket inom BUS men fastnat för ST. TROPEZ produkter. Köpte denna för första gången nyss och det var den bästa av dem alla jag använt! Går lätt in i huden med en bra vante och färgen blir fantastisk! Brukar smörja in på kvällen och duscha på morgonen och sedan smörja in kroppen med bodylotion. Det blir en jämn färg och man ser perfekt solbrun ut!
  Gilla

ST. Tropez
Self Tan Dark Bronzing Mousse 200 ml

18 Betyg
469:-
Beskrivning
Ingredienser
Self Tan Dark Bronzing Mousse är en lättviktsformula som ger en fantastisk djup, mörk och naturlig solbränna efter bara en applicering. Produkten är lätt att applicera och torkar på ett ögonblick och kan därför användas när som helst. Innehåller Vegetan Premium och återfuktande Aloe Vera.Anpassar sig efter just din hudton.
 • Lätt, snabbtorkande mousse
 • 4-12 timmars utvecklingstid

Steg 1: Rengör och peela huden ett dygn före användning. återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår med ST.TROPEZ Tan Enhancing Body Lotion.
Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av ST.TROPEZ appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks. Kvarvarande mousse i vanten appliceras slutligen över händer och fötter för att få en naturlig finish.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Vänta 4-8 timmar innan du blöter ned huden.
Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet. Applicera produkten igen efter behov.

200ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019