Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ST. Tropez Self Tan Express Mousse 200ml

8 Betyg
498:-
Fri frakt, kan skickas omgående

St.Tropez presenterar stolt sin hittills mest avancerade och snabbverkande brun- utan-sol produkt. Glöm allt krångel - nu kan du applicera produkten, duscha och vara klar på så lite som en timme. När du behöver solbrännan snabbt eller när du inte vill vänta åtta timmar på att låta den utvecklas ska du välja St.Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse.

Den här nya brun-utan-sol moussen har en unik kombination av verksamma ämnen, absorberas snabbt av huden och börjar verka direkt så att du får resultat snabbare. Och det är slut med krångel och kladd för gott.

Men det är inte allt: Förutom att St.Tropez Self  Tan Express Advanced Bronzing Mousse är snabbtorkande och lätt att applicera, innehåller den verksamma ämnen som gör det möjligt att välja ton på solbrännan genom att vänta längre eller kortare tid innan du sköljer av vägledningsfärgen. Oavsett kläder, tillfälle eller stämning kan du anpassa din solbränna så att du får den hudton som passar bäst. Observera att huden efter duschen har en ljus ton.

Produktens aktiva ämnen fortsätter sedan att verka i upp till åtta timmar, så att du får en naturlig och vacker solbränna utan ränder i den ton du har valt. Den sitter i under flera dagar.

Det ämne som ger solbrännan i St.Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing är 100 % naturligt. Den intelligenta tekniken för olika toner garanterar en solbränna som är skräddarsydd för din individuella hudton och ger en naturlig gyllene lyster utan ränder. 

Produkten är dessutom fri från parabener, sulfat och ftalater.

200ml

1 användarbild
ST. Tropez

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
572:25

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
987:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 8 betyg
2
0
1
1
4
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 11 månader sedan

  Superbra BUS med jämn färg SUPERSNABBT!

  Trodde inte det var möjligt, men denna BUS är det bästa som hänt sedan Vita Liberatas sololja med BUS OCH SPF50 (ja, du läste rätt - du blir brun medans du solar säkert! Så smart!)

  St.Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse är lätt att distribuera, men tips: ANVÄND HANDSKE!! Du slipper orangea handflator och det blir så mycket jämnare. Efter några minuter är du torr och kan ta på dig kläderna. Vänta 1 timme för en solkysst look, 2 timmar för en svensk sommarbränna och 3 timmar för en medelhavs-look! Jag brukar sova med den och även om det blir lite brunt i sängen är det avsevärt mycket mindre än med andra produkter!

  Den speciella BUS-doften FINNS där, men den är oerhört diskret och eftersom du kan duscha redan efter 3 timmar så känns den inte så mycket.

  Jag gillar verkligen St.Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse och det är sällan man hittar en sådan bra BUS-produkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  BÄSTA BUSEN!

  Jag har testat 100 olika märken och varianter på BUS. Denna är överlägset den bästa jag testat. Luktar gott, blir alltid en jämn ton och gillar att den bara behöver sitta 3 timmar.

  Gillar även att den bygger upp brännan även efter du tvättat av den. Mycket bättre än Cocoa brown som var min tidigare favorit. Denna är dessutom mycket drygare. räcker ca 8-10 gånger (helkropp) per flaska. Den torkar inte heller ut huden vilket jag kan tycka att vissa andra billigare märken gör. Tveka inte, KÖP!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 månader sedan

  Favorit Bus!

  Använt st. tropez ända sedan jag började i gymnasiet! Alltså 4 år sedan, och har inte hittat något märke som passar mig bättre.
  Den här är min favorit av deras bus. Använder den tillsammans med deras handske, och den ger en jämn fin färg, som sitter i en vecka! Får oftast utslag av bus som innehåller för mycket parfym. Men den här ger inga utslag vilket också är ett stort plus för mig!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  End result is ORANGE & SMELLY

  This is an expensive product & the results don’t match the price. The product doesn’t smell until it really starts working.. but then the smell is the strong typical self-tanner nasty smell. End color the following morning was uneven ORANGE =( Would not recommend to anyone as you can get same results with cheaper product.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  Medan man väntar

  Jag undrar hur man gör medan man väntar 1-3 timmar, kan man ha på sig något & sitta ner eller gäller det att gå runt naken i väntan på att ta en dusch?
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 11 månader sedan
   Hej Ellen!

   Efter att du applicerat ST. Tropez Self Tan Express Mousse så väntar du några minuter tills huden känns torr. Du kan efteråt klä på dig lösa kläder.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 29 månader sedan

  Great product!

  Denna produkt är verkligen fantastiskt.
  Den enda men är att det lämnar en orange glöd på huden.
  Produkten med bästa resultat är:

  http://makebelieve.se/little-white-lie-tan/
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019