ST. Tropez

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Kropp eller ansikte?

  Går denna att använda i ansiktet också?
  Vänligen
  Anna
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Anna 🎀 Denna är anpassad för kroppen, men fungerar även i ansiktet. Vill du ha tips på en grym produkt för ansiktet --> lyko.se/clarins/clarins-radiance-plus-golden-glow-booste Du blandar några droppar av den i din vanliga kräm. Lycka till 🐬
   Gilla

ST. Tropez
Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse 200 ml

Bli först med att betygsätta produkten
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse är en twist på klassikern Self Tan Classic Bronzing Mousse som är St.Tropez mest sålda produkt.

Self Tan Classic Bronzing Mousse är en tonad snabbtorkande mousse som ger en jämn gyllenbrun hudton utan avslöjande ränder eller fläckar.
Den är enkel att applicera, vägledningsfärgen ser naturlig ut och teknologin Intelligent Tanning System gör att färgen anpassar sig till din egen hudton, varar i upp till 10 dagar och avtar jämnt.

Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse ger ett lika gyllenbrunt resultat som originalet, men med extra återfuktning och hudvårdande ingredienser i form av vattenmelonextrakt och vitamin E! St.Tropez Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse har en härligt somrig doft som tilltalar sinnena men också döljer den klassiska ”BUS-lukten”, både vid applicering och under tiden då färgen utvecklas.

Doften av vattenmelon återfinns i både topp- och mellannoterna. I toppnoterna även kiwi och röda bär och i mellannoterna vattenblommor och grädde. Doften rundas av med toner av söt pudrig mysk.

200 ml

Köps ofta tillsammans

508:-
947:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter