ST. Tropez

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 3 betyg
0
0
0
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 13 månader sedan

    Bra färg

    Jag har testat många olika brun utan sol. Och kan garanterat säga att av denna får man en solbränna som heter duga. Tyckte denna var lite svår att applicera jämfört med andra st tropez då den torkade otroligt snabbt. Kändes som att allt skulle bli ojämt men efter 8 timmar så var det dags för dusch och inget var ojämt. Ni alla som verkligen vill få en riktigt fin och djup bränna så köp denna :D
    1 gillar

ST. Tropez
St.Tropez Self Tan Extra Dark Mousse 200 ml

3 Betyg
499:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
39:25Rek. pris 59:-
Få din djupaste och mörkaste solbruna hudton med St.Tropez Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse. En lätt, sammetslen mousse med en guidefärg som lämnar en mjuk, slät och felfri finish på huden.

St.Tropez Quick Intelligent Tan Development System gör att guidefärgen kan sköljas av efter 4 timmar för en mörk ton, eller efter 8 timmar för att uppnå samma färgdjup som efter 2 veckors strandsemester.

Självklart vegan friendly och cruelty free!

GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:
Steg 1: Rengör och peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, så som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Vänta 4 timmar innan du sköljer av vägledningsfärgen för en mörk ton, eller vänta 8 timmar för att uppnå samma färgdjup som efter 2 veckors strandsemester.
Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet.

200ml

Köps ofta tillsammans

744:-
1363:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019